Erik Bojničan Rôzne

Hlohovčania na bicykloch do práce našlapali tisíce kilometrov: Najviac dokázala najazdiť žena

Rekordná účasť, tisíce kilometrov a stovky jázd. Projekt Do práce na bicykli v Hlohovci sa tešil úspechu. Už sa vie, ako to napokon v našom meste dopadlo.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovčania na bicykloch do práce našlapali tisíce kilometrov: Najviac dokázala najazdiť žena
Zdroj: TASR

V Hlohovci sa zaregistrovalo celkovo 22 tímov a 64 súťažiacich. Oproti minulým rokom je to rekordný počet. Pre porovnanie v minulom roku 15 prihlásených tímov a 44 súťažiacich.

Obyvatelia nášho mesta sa vo veľkej konkurencii nenechali zahanbiť a do práce spolu najazdili presne 6 819,1 čím medzi samosprávami obsadili úctyhodné 25. miesto. Ako sa Hlohovčanom darilo a kto našliapal na dvoch kolesách do práce najviac?

Prečítajte si: Atraktívny plán spojil až 5 samospráv okresu Hlohovec: Pre cyklistov sa chystá projekt za milióny!

Najúspešnejším tímom z nášho mesta sa stal MSU1, v zložení Tomáš Borovský, Denisa Bartošová a Denisa Krupová. Spoločnými silami najazdili 1 143 kilometrov. Denisa Bartošová zároveň najazdila aj najviac kilometrov spomedzi jednotlivcov, rovných 396 kilometrov.

Tím Štvorkolka, ktorého súčasťou boli aj primátor Miroslav Kollár, viceprimátor Miloslav Drgoň či hlavný kontrolór Ján Brezovský, najazdil 266 kilometrov.

Foto: ilustračné

Aký spôsob dopravy využívate pri ceste do práce? Auto
Bicykel
Hromadnú dopravu
Iný spôsob
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM