Erik Bojničan Rôzne

Hlohovec a okolia čaká sezóna jesenných trhov: PREHĽAD, kde sa bude jarmočiť

Keď sa láme leto s jeseňou, v našom regióne začína obľúbená sezóna mestských jarmokov a trhov. Kedy a kde nás tento rok čakajú?

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec a okolia čaká sezóna jesenných trhov: PREHĽAD, kde sa bude jarmočiť
26
Galéria

Sladučký burčiak a medovina, voňavé klobásky, lahodné trdelníky, stánky s tovarom od výmyslu sveta… Napriek tomu, že počasie pomaly začína viac pripomínať jeseň, jedna skutočnosť istotne poteší. Už onedlho sa začína sezóna jarmokov a hodov. Ak sa už neviete dočkať, naštudujte si, aké sa chystajú najbližšie.

Krumpľové hody

Sobota 16. septembra 2017, Mesto Leopoldov

3. ročník zábavno – súťažného podujatia, kde môžete ochutnať zemiakové dobroty , vyskúšať tvorivé dielne a započúvať sa do hudby sa bude konať už v sobotu 16. septembra. Ak sa chcete navnadiť na blížiace sa podujatie, pozrite sa našu fotoreportáž z ostatného ročníka.

Tepličky

Sobota 16. septembra 2017, Obec Tepličky

V obci Tepličky v okrese Hlohovec sa hody budú konať v sobotu 16. septebmra. Na svoje si tu prídu milovníci dobrej zábavy ale i všakovakých dobrôt. Ako uvádza obec, k dispozícii bude občerstvenie: pečená klobása, pečené jaternice, cigánska, guláš a počas celého dňa bude hrať živá hudba.

Program:
10:00 začiatok súťaže vo varení gulášu
14:00 historické hry, lukostreľba, šerm, streľba z dobových diel
17:00 vyhodnotenie najlepšieho gulášu
17:15 futbalový zápas ,,Tepličky proti zvyšku sveta"
17:30 jazda na koníkoch pre deti

Fraštacký trh

Sobota 23. septembra 2017, Františkánsky park v Hlohovci

Sobota 23. septembra od 09:00 do 16:30 bude v Hlohovci patriť jesennej edícii Fraštackého trhu, ktorý sa medzi Hlohovčanmi teší čoraz väčšej obľube. Spojením farmárskeho trhu s prezentáciou a predajom tovaru od rôznych predajcov z rôznych kútov Slovenska vždy vo Františkánskom parku vznikne podujatie plné krásnych vôní a lákavých farieb. Atmosféru minulého ročníka zachytenú na fotografiách si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Michalský jarmok

30. september – 2. október, mesto Hlohovec

Jedno z najväčších hlohovských podujatí v roku. Tento rok sa bude Michalský jarmok konať na prelome septembra a októbra. Ako každý rok, okrem výborného jedla a pitia, remeselníkov a kolotočov sa chystá aj hudobný program a rôzne sprievodné podujatia. Ak sa neviete dočkať, zaspomínajte si na minulý ročník s našou fotogalériou.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

V obrazoch: Takto to vyzeralo počas jesenného Fraštackého trhu v Hlohovci
26
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM