Erik Bojničan Rôzne

Hlohovec je razom krajší: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Hlohovci sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec je razom krajší: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
10
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Aj do nášho mesta už zavítala jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety v rôznych častiach mesta. Hlohovec tak už naplno hýri farbami a my sme vyrazili to zachytiť do našich ulíc.

Niektoré z kvetov ešte len čakajú na svoj čas, iné sú zas v plnej kráse. Napríklad majestátna magnólia, ktorá je na Námestí svätého Michala vyčarí razom dobrú náladu nejednému okoloidúcemu. „Je prekrásna. Každý rok je to taký indikátor jari v centre mesta. Vždy keď rozkvitne si ju chodím obzrieť a nikdy ma to neomrzí,“ prezradil pán v stredných rokoch, ktorý sa práve kochal pohľadom na ňu.

Čulý ruch počas našej návštevy vládol aj v Zámockej záhrade. Mnohí ľudia sa vybrali nazbierať medvedí cesnak, ktorý už v tejto lokalite rastie nejaký čas. Jarné obdobie však vytiahlo do prírody aj partiu mladých ľudí, ktorí si prišli zahádzať lietajúci tanier. „Mohlo by byť aj teplejšie, ale aspoň sa viac hýbeme a nie je to len pozičná hra,“ s úsmevom nám povedal jeden z nich.

A čo vy? Nemáte chuť na dlhú jarnú prechádzku naprieč mestom? Ak aj nie, možno zmeníte názor po zhliadnutí nasledujúcich záberov, ktoré pochádzajú práve z nášho mesta.

Jar nášmu mestu pridala na kráse: 10 fotiek z Hlohovca ako dôkaz
10
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM