Erik Bojničan Rôzne

Hlohovec pod bielou perinou zmenený na nepoznanie: Zasnežené mesto v OBRAZOCH

Milovníci snehu v Hlohovci sa dočkali. Perinbaba poslala do našich ulíc poriadne bohatú nádielku. Pozrite si fotky z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Hlohovec pod bielou perinou zmenený na nepoznanie: Zasnežené mesto v OBRAZOCH
65
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Vianoce sme síce v Hlohovci prežili bez snehu, no Perinbabka sa s poriadnou snehovou nádielkou v novom roku neotáľala. A tak sme v našom meste zaznamenali husté sneženie.

Sneh bolo v Hlohovci takpovediac cítiť už v utorok večer a počas noci sa s ním doslova roztrhlo vrece. Naše mesto sa ráno prebudilo pod bielou perinou.

Vrásky na čele ranný pohľad z okna spravil predovšetkým šoférom. Tých po tom, čo odhrnuli svoje autá, čakali cesty, ktoré vedia v takomto počasí byť zradné. Do akcie boli povolané aj mechanizmy na údržbu vozoviek, ktoré sa od skorých ranných hodín vybrali brázdiť ulice Hlohovca.

Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Na svoje si však s príchodom poriadnej snehovej nádielky prišli najmä naši najmenší. Už v doobedných hodinách bolo vidieť mnohé deti v sprievode rodičov a starých rodičov, ako so sánkami či lopatami idú otestovať kopce v meste. „Je to skvelé. Mám doma vnúčika na prázdninách a už som si myslela, že sa snehu nedočkáme. Snáď sa udrží, aby sme sa mohli ísť sánkovať,“ povedala nám staršia pani, ktorá so svojim vnukom stavala snehuliaka.

My sme sa s objektívom vybrali do širšieho centra mesta. V priloženej galérii môžete vidieť ulice Podzámsku, Michalskú, Závalie, Kapitána Nálepku, Vinohradskú, Za Poštou, Námestie svätého Michala a iné lokality, na ktorých sa vyšantila Perinbaba.

Máte aj vy fotografie zasneženého Hlohovca, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Napíšte nám na hlohovec@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: Takto sa Hlohovec zahalil pod bielu perinu
65
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM