Krimi

Hlovovec rieši BITKY medzi mladistvými: Aktérmi boli aj žiaci mestských základných škôl

V Hlohovci sa rozmohli pouličné bitky medzi školákmi. Vo vytypovaných lokalitách posilnia hliadky.

Ilustračný obrázok k článku Hlovovec rieši BITKY medzi mladistvými: Aktérmi boli aj žiaci mestských základných škôl
Zdroj: TASR

Mesto Hlohovec nebude tolerovať násilie v uliciach medzi mladistvými. Aktivitami reaguje nielen na poslednú potýčku z uplynulých dní, ale aj predchádzajúce, ktoré boli zaznamenané. Informovala o tom hovorkyňa mesta Miroslava Hankoščáková.

Aktéri pouličných bitiek boli identifikovaní aj ako žiaci mestských základných škôl, preto sú v pláne prednášky zamerané na prevenciu kriminality. Na školách pôsobia inkluzívne tímy, súčasťou ktorých sú psychológovia a sociálni pedagógovia.

Prečítajte si tiež

Posilnili hliadky

Na mestskom úrade sa v úvode tohto týždňa stretli zástupcovia policajného obvodného oddelenia, mestskej polície a sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately pracoviska v Hlohovci a riešili otázky aktuálneho stavu vyšetrovania a definovanie preventívnych opatrení na predchádzanie podobných incidentov. V dotknutých lokalitách, kde sa zdržujú maloleté a mladistvé osoby, boli posilnené hliadky a zvýšená kontrola.

Polícia najnovšie vyšetruje prípad útoku na 12-ročného chlapca, ktorý si tínedžerskí agresori natáčali a zdieľali na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM