BTW Správy Samospráva

Kúpalisko v Hlohovci otvorí čoskoro! Plnú prevádzku štartujú aj ďalšie inštitúcie

Pripravuje sa mestský úrad, klientské centrum aj Zámok Hlohovec.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Hlohovci otvorí čoskoro! Plnú prevádzku štartujú aj ďalšie inštitúcie
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovec pripravuje mestský úrad aj klientské centrum na plnú prevádzku, obe inštitúcie by mali otvoriť v priebehu júna. Mesto aktuálne zabezpečuje všetky potrebné preventívne opatrenia. Aj po úplnom otvorení budú na úrade platiť všetky hygienické opatrenia ako je povinné nosenie rúšok v interiéri a používanie dezinfekcie na ruky. Informovala o tom hovorkyňa mesta Hlohovec Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Kúpalisko

Bytové hospodárstvo Hlohovec, s.r.o. pripravuje kúpalisku na otvorenie letnej sezóny. „Momentálne prebieha čistenie a napúšťanie bazénov. Ak to počasie dovolí, prvých návštevníkov bude môcť kúpalisko privítať v druhej polovici júna,“ povedala hovorkyňa.

Kultúrne centrum a Zámok

Mesto okamžite zareagovalo na ohlásenie postupného uvoľnenia opatrení v počte návštevníkov pri konaní hromadných podujatí. V kine či divadle tak už môžu sedieť diváci na každom druhom sedadle do šachovnice.

Na Zámku Hlohovec prebieha príprava na vernisáž k novej výstave. O nej vás v Dnes24 budeme včas informovať. .

Detské ihriská

Ihriská zatiaľ fungujú v nezmenenom režime. Mesto Hlohovec zabezpečuje dezinfekciu o sedem vybraných ihrísk. Zvyšných desať je stále oficiálne mimo prevádzky. Mesto prostredníctvom hovorkyne vyzýva rodičov, aby v záujme bezpečnosti aj naďalej dbali na dodržiavanie povinností pri pohybe na detských ihriskách.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM