Erik Bojničan Rôzne

Mladé Hlohovčanky zažiarili: Mažoretky Sašetky sú vicemajsterky Slovenska, FOTO

Hlohovské Sašetky majú za sebou Majstrovstvá Slovenska v mažoretkovom športe. V ťažkej konkurencii sa nestratili a vybojovali si parádne umiestnenie.

Ilustračný obrázok k článku Mladé Hlohovčanky zažiarili: Mažoretky Sašetky sú vicemajsterky Slovenska, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Sašetky Hlohovec

Hlohovské mažoretky Sašetky robia nášmu mesto dobré meno na rôznych súťažiach doma i za hranicami. To, že tento rok sa im darí predviedli počas víkendu 6.-7. mája na Majstrovstvách Slovenska, kam sa vybrali aj s novou vlastnou hymnou.

Ako pre Hlohovec 24 pred súťažou povedala vedúca klubu Alexandra Kuruc, medzi ciele našich mažoretiek patrilo umiestnenie na stupňoch víťazov. Mladé Hlohovčanky sa v konkurencii nestratili a vytýčený cieľ sa im podarilo splniť.

Zdroj: Sašetky Hlohovec

„Sašetky sa stali 1. Vicemajstrom Slovenskej republiky vo formacii VF senior flag a 2. Vicemajstrom Slovenskej republiky v kategórii VF kadet baton,“ uviedla Alexandra Kuruc, podľa ktorej Sašetky ešte čakajú na informácie ohľadom nominácie na Majstrovstvá Európy, ktoré sa budú konať v Taliansku.

Okrem skvelých medailových umiestnení Sašetky získali aj tri 4. miesta a jedno 5.miesto. Aj keď je po Majstrovstvách Slovenska, v tejto sezóne majú hlohovské mažoretky ešte nabitý program. Čakajú ich rôzne slovenské, české i medzinárodné súťaže.

Zábery Sašetiek z Majstrovstiev Slovenska si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

FOTO: Sašetky z Hlohovca sa stali vicemajsterkami Slovenska
7
Galéria
Zdroj: Sašetky Hlohovec

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM