Erik Bojničan Krimi

Nehoda pri kostole: Hlohovčan (21) utrpel zranenia, ďalší (25) je už bez vodičáku!

Hlohovčan (25) na Audi S6 sa podľa mužov zákona zrazil s oproti idúcim seatom. Čo sa vlastne stalo? Policajti opisujú priebeh.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri kostole: Hlohovčan (21) utrpel zranenia, ďalší (25) je už bez vodičáku!
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode podľa policajtov došlo 20. marca o 00.25 h v obci Trakovice. Ako uviedla hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová, 25 ročný vodič Audi S6 z Hlohovca išiel smerom na Trnavu, pri kostole neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam, v dôsledku čoho dostal šmyk.

„Prešiel do protismeru a tu sa zrazil s oproti idúcim autom Seat Leon. Pri dopravnej nehode utrpel 21 ročný spolujazdec v Seate z Hlohovca ľahké zranenia. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Vodičovi Audi polícia na mieste zadržala vodičský preukaz,“ vysvetľuje Kredatusová, podľa ktorej nehoda je v štádiu vyšetrovania.

„Polícia upozorňuje najmä mladých vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a správali sa za volantom auta zodpovedne,“ dodáva policajná hovorkyňa.

Pri dopravnej nehode, ako dopĺňa hovorkyňa hasičov Júlia Kedrová, sa zranil jeden účastník, ktorému hasiči poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali do starostlivosti zdravotnej záchrannej služby. „Hasiči na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín. Na mieste udalosti zasahovali 4 hasiči z Hlohovca,“ uzavrela Kedrová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM