Erik Bojničan Rôzne

Nový klip Jozefa Žemľu až z ďalekého New Yorku: Duchovné precitnutie Hlohovčana stojí za pozretie! :)

Hlohovský hudobník Jozef Žemla prichádza v týchto dňoch na svetlo sveta s najnovším klipom. Dosiahol vraj vyššiu duchovnú úroveň a stal sa z neho okrem iného kajúcnik-muzikant a americký sex-idol. Pozrite VIDEO a posúďte sami!

Ilustračný obrázok k článku Nový klip Jozefa Žemľu až z ďalekého New Yorku: Duchovné precitnutie Hlohovčana stojí za pozretie! :)
Zdroj: YouTube.com

Mladý hudobník Jozef Žemla s jeho netradičnou tvorbou, ktorá by sa dala označiť za kontroverznú sa podľa jeho slov v živote našiel a už stojí pevne na nohách, čo sa určite odráža aj v jeho najnovšej skladbe s názvom Svätý otec, neviem žiť já. Viac o najnovšom počine hlohovského hudobníka nám prezradil Albrecht Klajdáč, majiteľ firmy Albrecht Klajdáč corporation s.r.o. a zástupca Jozefa Žemľu vo veciach svetských.

Nastal životný zlom

„Jozefova nová pieseň je pokusom o vyjadrenie vďaky pánu Bohu za všetko šťastie aj nešťastie ktoré ho v živote stretlo, pretože si momentálne život veľmi užíva, ale nebolo tomu tak vždy. Má pocit, že je treba dačo vrátiť,“ vysvetľuje Klajdáč.

Jozef je podľa jeho zástupcu hrdým kresťanom a aj keď sa tak často nespráva a nevyjadruje, cíti že v živote sú veľmi dôležité kresťanské hodnoty, ktoré ako povedal, teraz nebude vymenúvať, sú však na prvom mieste. „Zlom v Jožkovom živote nastáva každý deň keď vidí kam smerujú niektorí jeho priatelia s ktorými vyrastal a aké štofy papajú len aby zabudli na utrpenie z dennej dochádzky do práce, alebo sa mohli cítiť zaujímaví bez sebaväčšej snahy. Vidí nástrahy sveta a chcel tým povedať, že občas treba mať pevnú vôľu byť sám sebou a nechať sa aj nenávidieť, ale stojí to zato,“ pokračuje Klajdáč.

Kajúcnik-muzikant a americký sex-idol

Klip, ako sme sa dozvedeli sa natáčal v New Yorku, pretože tam Jozef cestoval za kultúrou a spoznávaním bláznivej americkej spoločnosti. „Otvorilo mu to oči a taktiež dospel vďaka tomu čo videl a prežil do vyššej duchovnej úrovne. Stal sa tam z neho tzv. kajúcnik-muzikant a zároveň americký sex-idol,“ opisuje Klajdáč nové úrovne, ktoré Hlohovčan dosiahol.

„Symbolicky sa nakoniec úplnou náhodou stretol s figurínou pápeža Františka. Ale bolo to precitnutie ako keby sa to stalo naozaj. Celý výlet musel na ňom zanechať hlboké emocionálno-duchovné stopy,“ zamýšľa sa Klajdáč.

Jozef podľa jeho zástupcu koncertuje len pre tých ktorí ho milujú z hĺbky duše, preto hráva tak málo. „Ale v blízkej dobe urobí výnimku z pravidla a zahrá pravdepodobne na výstave obrazov v Hlohovci, kde bude na jeho superŠou určite maximálny nával,“ prezradil pre Jozefových fanúšikov na záver Klajdáč.

Môže vás zaujímať:

Aká hudba, taký rozhovor :) Jozef Žemľa celkom vážne o kariére, komplexoch i hlohoveckej kultúre

Letný hit hlohoveckej kapely utkvie v pamätiach generácií: Z tohto klipu ľahnete smiechom :)

Hlohovčania na YouTube s novým hitom: Príbeh nesmrteľného tanečníka aj retro klip fakt stojí za to! :) VIDEO

Hlohovecké Dety z defektu s novým klipom: Tentokrát o nešťastnej láske, smutní však určite nebudete :) VIDEO

Jozef Žemla - Svätý otec, neviem žiť já
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM