Jakub Forgács Správy

Polícia na D1 odkláňa dopravu: Na diaľnici sa prevrátil kamión, do neho vrazil ďalší!

Havária kamiónu na diaľnici D1 pri Piešťanoch v smere na Trnavu zablokovala premávku a musia tu odkláňať dopravu. V týchto chvíľach sú policajti na mieste a celú nehodu vyšetrujú.

Ilustračný obrázok k článku Polícia na D1 odkláňa dopravu: Na diaľnici sa prevrátil kamión, do neho vrazil ďalší!
Zdroj: TASR

Polícia v týchto chvíľach dokumentuje dopravnú nehodu na diaľnici D1 pri Piešťanoch v smere na Trnavu. „K dopravnej nehode došlo krátko pred 14:00. Vodič kamiónu Iveco si pravdepodobne nevšimol cestárske vozidlo, ktoré vykonávalo údržbu diaľnice,“ informovala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave

Pri náraze došlo k stočeniu a následnému prevráteniu kamiónu, do ktorého narazil vodič poľského kamiónu. "Pri nehode došlo k zraneniu vodiča Iveca. Polícia v dôsledku nehody odkláňa dopravu na Hornú Stredu a na Piešťany, pokračovala hovorkyňa a dodala, že presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

Pri nehode zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE zo strediska Trenčín. „Pomoc leteckých záchranárov bola privolaná k 32-ročnému mužovi, ktorý ostal zakliesnený v kabíne nákladného auta. Zraneného z kabíny vyslobodili hasiči, utrpel poranenie hlavy a bol pri vedomí. Neodkladnú zdravotnú starostlivosť mu na mieste poskytli leteckí záchranári v spolupráci s posádkou Rýchlej zdravotnej pomoci,“ informovala Zuzana Turočeková z AIR -TRANSPORT EUROPE.

Pacienta následne preložili na palubu vrtuľníka a previezli do Fakultnej nemocnice Trenčín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM