Klaudia Goncalves Krimi Rôzne Správy

Poznáte ho? Polícia pátra po podozrivom z krádeží v hlohovských drogériách, FOTO

Policajti z Hlohovca pátrajú po totožnosti muža, ktorý je podozrivý z krádeží v drogériách vo viacerých mestách.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte ho? Polícia pátra po podozrivom z krádeží v hlohovských drogériách, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

Polícia v Hlohovci vyšetruje prípady krádeže v drogériách v Hlohovci. Vo štvrtok, 28. 2 a na druhý deň v piatok, 1. 3. nahlásili zamestnanci krádeže v dvoch prevádzkach v meste Hlohovec. V oboch prípadoch im ukradli z predajní značkovú pleťovú kozmetiku, pánske a dámske toaletné vody, ale aj bežné kozmetické prípravky.

„Škodu si prevádzky v Hlohovci vyčísli na 366 eur a v druhom prípade na takmer 430 eur. Policajti začali v oboch prípadoch vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže a na základe spolupráce s ostatnými útvarmi sme zistili, že rovnaká osoba je podozrivá z krádeží v rovnakých prevádzkach aj v meste Komárno a v Myjave. Doposiaľ boli škody na odcudzených veciach vyčíslené na viac ako 1745 eur,“ informovala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Polícia prosí verejnosť o pomoc

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri stotožnení muža, ktorý bol zachytený kamerami.

Podozrivý muž je približne vo veku 35–40 rokov, chudej postavy.

Podozrivý mal na hlave čiernu čiapku, tmavý kabát s kapucňou, ktorá bola lemovaná kožušinou, bledomodré rifle, bledo-modré tenisky s tromi bielymi pásikmi, cez rameno mal prehodenú čiernu tašku. Muž sa pohybuje na vozidle Renault Scenic striebornej farby s nemeckými evidenčným číslom.

„S vozidlom a príp. s ďalšou osobou ako vodičom sa pohybuje po celom území Slovenska, preto nie je vylúčené, že týchto prípadov je i viac, príp. že sa opätovne pokúsi o ďalšie krádeže,“ informovala Linkešová.

Polícia sa obracia k verejnosti so žiadosťou o pomoc. „Ak ste osobu spoznali, akékoľvek informácie k mužovi alebo k pohybu vozidla nám môžete nahlásiť na najbližšom útvare polície, alebo informáciu zaslať aj cez súkromnú správu cez FB polícia slovenskej republiky,“ uviedla Linkešová.

Poznáte ho? Polícia pátra po podozrivom z krádeží v hlohovských drogériách
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: KR PZ Trnava
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM