Erik Bojničan Rôzne

Škôlkári v Hlohovci súťažili: Jubilejná olympiáda materských škôl, FOTO

Aké je to súťažiť pod Olympijskými kruhmi si mohli vyskúšať aj škôlkári v Hlohovci. Pozrite si foto z jubilejného 10-teho ročníka Olympiády materských škôl.

Ilustračný obrázok k článku Škôlkári v Hlohovci súťažili: Jubilejná olympiáda materských škôl, FOTO
14
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

Škôlkári zo všetkých materských škôl v Hlohovci a tiež deti zo škôlky v Bojničkách sa 26. apríla 2017 zúčastnili jubilejného 10-teho ročníka Olympiády vo viacboji všestrannosti detí materských škôl okresu Hlohovec. Organizátorom tohto športového podujatia je už tradične Materská škola Fraštacká s finančnou podporou Mesta Hlohovec.

V novootvorenej mestskej telocvični na Železničnej ulici sa podľa mesta Hlohovec do troch športových disciplín zapojilo spolu 93 detí. Športové podujatie začalo slávnostným nástupom tímov, vztýčením olympijskej vlajky a zapálením olympijského ohňa, ktorý za pomoci Sebastiána z MŠ Fraštackej zapálil primátor Miroslavom Kollár. Malí športovci v duchu olympijských tradícií zložili sľub, v ktorom sa zaviazali športovať v duchu fair play.

Zdroj: Mesto Hlohovec

Deti súťažili v disciplínach: beh 2×10 metrov, hod loptou a skok do diaľky z miesta. Čas medzi jednotlivými disciplínami súťažiacim spríjemňoval zábavný klaun. Organizátorská škôlka sa v programe predviedla aj vystúpením detí z tanečného a športového krúžku. Škôlkári sa vytancovali aj na diskotéke.

Desiaty ročník detskej športovej olympiády, ako ďalej uvádza mesto Hlohovec, nemá porazených, ani rebríček najlepších. Naopak, víťazmi sú všetci, ktorí predviedli tie najlepšie výkony. Všetci súťažiaci boli podľa radnice ocenení zlatou medailou a účastníckym diplomom pre jednotlivcov. Diplom za účasť získala aj každá zúčastnená materská škola a spolu s ním aj balíček športových potrieb.

V OBRAZOCH: Jubilejná olympiáda materských škôl v Hlohovci
14
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM