Erik Bojničan Kultúra

Tri dni voľna sú tu: Čo môžete počas nich v Hlohovci a okolí zažiť?

Predĺžený víkend na konci prázdnin bude bohatý na zážitky. Ak premýšľate, ako ho stráviť, pomôcť vám môžu naše tipy na chystané podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Tri dni voľna sú tu: Čo môžete počas nich v Hlohovci a okolí zažiť?
Zdroj: TASR

Bažant kinematograf

Piatok – Nedeľa vždy o 20:30 hod., Kúpalisko Hlohovec

Od piatku do nedele do nášho mesta zaparkuje obľúbený Bažant kinematograf. Tešiť sa môžete na tri filmy so začiatkom vždy o 20:30 hod. – 1. 9. Teória tigra, 2. 9. Učiteľka, 3. 9. Baba z ľadu.

Mor Ho! Turnaj národov

Piatok – Nedeľa, Zámocká záhrada Hlohovec

Zámocká záhrada sa premení na dejisko medzinárodného kultúrno-športového podujatia turnaja v lukostreľbe. Sprievodnými akciami podujatia, ako uvádzajú organizátori, budú aj verejná strelnica, kde si tradičnú a historickú lukostreľbu budú môcť vyskúšať aj diváci a návštevníci turnaja či najväčšia dedina tradičných remesiel aká bola kedy v moderných dejinách Slovenska postavená.

Koplotovský kotlík

Sobota 2. septembra o 13:00 hod., ihrisko Koplotovce

V neďalekých Koplotovciach sa uskutoční už štrnásty ročník súťaže vo varení gulášu s názvom Koplotovský kotlík. Okrem voňavého gulášu sú počas varenia pripravené rôzne súťaže a atrakcie pre deti. O dobrú náladu sa postará DJ Ivan.

Výstava

Sobota – Nededeľa 13:00 – 18:00 hod., Vlastivedné múzeum

Na aktuálnu výstavu s názvom Fašizmus včera a dnes pozýva Vlastivedné múzeum v Hlohovci. Ako uvádza múzeum, jedná sa p tematickú výstavu k obdobiu druhej svetovej vojny.

Koncert ART MUSIC Orchestra

Nedeľa 3. septembra od 15:00 do 19:00 hod., Chtelnický kaštiel

Rozlúčte sa s letom naozaj štýlovo. Neďaleko nášho mesta si môžete dopriať nielen zaujímavý koncert. V Chtelnickom kaštieli sa totiž uskutoční podujatie s názvom Art Music Orchestra. Pri tejto príležitosti sa uskutoční aj burza kníh a otvorenie burčiakovej sezóny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM