Klaudia Goncalves Krimi Rôzne

Zrážka dvoch osobných áut: Jedno skončilo po náraze prevrátené na bok, FOTO

K vážne vyzerajúcej dopravnej nehode došlo v piatok 1. marca v predpoludňajších hodinách na križovatke dvoch hlohovských ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka dvoch osobných áut: Jedno skončilo po náraze prevrátené na bok, FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

K zrážke dvoch osobných vozidiel došlo predpoludním 1. marca na križovatke Bernolákovej a Rázusovej ulice. Jedno z áut skončilo po náraze prevrátené nabok.

Na mieste zasahovala polícia, záchranári, aj hasiči. Dvaja účastníci nehody boli zranení, nikto však neutrpel ťažké poranenia.

„Vodič Škody Fabie jazdil po Rázusovej ulici smerom na Bernolákovu, pričom narazil do vozidla Opel Combo, ktoré sa pohybovalo po hlavnej ceste. V dôsledku zrážky bol Opel prevrátený na ľavý bok a narazil do ďalšieho odstaveného auta Škoda Fabia, a tá bola odhodená do Peugeotu Boxer. Pri nehode sa nikto vážne nezranil, dychové skúšky na alkohol boli u vodičov negatívne, škoda bola spôsobená za 14 tisíc Eur. Polícia apeluje na vodičov, aby rešpektovali dopravné značenie a jazdili v súlade s dopravnými predpismi,“ uviedla Martina Kredatusová, hovorkyňa KRPZ Trnava.

Hasičský a záchranný zbor (HAZZ) zverejnil na svojej facebookovej stránke video fotodokumentácie z miesta nehody. „Hlásenie sme prijali o 11:13 hod. Po nehode zasahovali na mieste štyria príslušníci HAZZ Hlohovec s technikou AHZS MB Atego 1529 a sanitka Life Star Emergency RZP Leopoldov, účastníci nehody boli ošetrení na mieste, prevoz do nemocnice nebol nutný,“ informoval dispečing HAZZ Hlohovec.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zrážka dvoch osobných áut: Jedno skončilo po náraze prevrátené na bok, FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM