Krimi

ZÚFALÁ žena poprosila o pomoc políciu: Hliadka neváhala ani sekundu!

Polícia sa podelila o ďalší prípad, kedy jej príslušníci potvrdili, že heslo "Pomáhať a chrániť" nie je len prázdna fráza.

Ilustračný obrázok k článku ZÚFALÁ žena poprosila o pomoc políciu: Hliadka neváhala ani sekundu!
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti počas jediného dňa pomohli dvom bezradným ľuďom. Svojim nadriadeným sa dokonca ani nepochválili.

„Policajti z Hlohovca, práp. Ľubomír a stržm. Kristína, tento krát aj v spolupráci s por. Jozefom z kriminálnej polície, pomohli dostať imobilného dôchodcu zo sanitky až do jeho bytu,“ informuje polícia.

Neváhali a pomohli

Zúfalá pani sa obrátila na policajta Jozefa, ktorého poprosila o pomoc v ťažkej situácii. „Ten však nemohol prísť a tak sa spojil s policajtmi z Obvodného oddelenia PZ Hlohovec. Na prosbu ihneď zareagoval Ľubomír a spolu s kolegynkou sa presunuli na danú adresu,“ dodáva polícia.

Policajt po príchode na miesto neváhal a staršieho pána pomohol dostať zo sanitky priamo domov.

Prečítajte si tiež

Slová plné vďaky

Šťastná žena milom geste napísala polícii a zároveň sa im cez profil polície aj poďakovala: „Chcem veľmi pekne poďakovať členom polície – p. Jozefovi (TT) a p. Ľubovi (HC). Dňa 11.01.2023 nám priviezli otca domov z nemocnice. Boli sme v bezvýchodiskovej situácii, pretože sme ho nemali ako dostať do bytu, keďže bol imobilný. Menovaní páni policajti nám pomohli s presunom otca zo sanitky do bytu. Ďakujem za veľmi ľudské a profesionálne správanie a pomoc v takejto ťažkej situácii. Prajem veľa zdravia, šťastia a úspechov.“

Zaujímavé je, že o tejto policajnej hliadke sme už písali. Policajti v rovnaký deň pomohli aj hendikepovanej pani, ktorá spadla do blata a nedokázala sa sama postaviť.

„Počas jednej služby tak pomohli hneď dvom bezmocným ľuďom, za čo im patrí obrovská vďaka. Kolegovia, len tak ďalej,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM