Krimi

Zvrat po nehode pri Hlohovci: Nikomu nič nebolo, napokon mladík ohlásil ťažké zranenia

Policajti prvotne ukončili haváriu v okrese Hlohovec, vzhľadom na okolnosti, ako škodovú udalosť. Zvrat prišiel o pár hodín neskôr.

Ilustračný obrázok k článku Zvrat po nehode pri Hlohovci: Nikomu nič nebolo, napokon mladík ohlásil ťažké zranenia
3
Galéria

Policajti boli v nedeľu, krátko po polnoci, privolaní k havárii osobného auta na ceste medzi obcami Malženice a Pečeňady, v okrese Hlohovec. Trnavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„20-ročný vodič, ktorý v aute Lexus viezol aj svojich troch mladších kamarátov, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky a prešiel do protismeru. Zišiel vľavo mimo cestu, kde zrovnal so zemou dopravné značenie a zastavil až o niekoľko metrov v priekope,“ vysvetlila trnavská polícia.

Najprv bez zranení

Dychová skúška vodiča bola negatívna. Po nehode sa podľa polície všetci z posádky auta, za prítomnosti záchranárov, vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia a nepotrebujú ďalšie ošetrenie.

„Policajti prvotne ukončili haváriu vozidla, vzhľadom na okolnosti, ako škodovú udalosť. Zvrat prišiel o pár hodín neskôr, keď vodič vyhľadal lekársku pomoc a z nemocnice nahlásili predbežne ťažkú ujmu na zdraví spôsobenú nehodou. Mladého vodiča nakoniec hospitalizovali v nemocnici so zraneniami rebier, pľúc a hlavy,“ spresnili strážcovia zákona.

Polícia na základe nových zistení vo veci ďalej koná a preveruje všetky okolnosti, za ktorých k dopravnej nehode prišlo.

Objektívom: Nehoda pri Hlohovci mala zvláštne rozuzlenie
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM