Krimi

Cyklista sa zrazil s autom: Krátko po nehode SPADOL do hlbokej šachty!

Polícia upozorňuje, že chodci a cyklisti nie sú nesmrteľní. Stačilo iba niekoľko dní a už eviduje viacero nehôd.

Ilustračný obrázok k článku Cyklista sa zrazil s autom: Krátko po nehode SPADOL do hlbokej šachty!
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Za posledných niekoľko málo dní riešila polícia v Trnavskom kraji 6 nehôd s chodcami alebo cyklistami. Vyzvala preto na opatrnosť.

„Policajti riešili za posledné 4 dni až 6 udalostí v doprave, pri ktorých bol vždy jedným z účastníkov chodec alebo cyklista. Našťastie ani jedna z nich neskončila tragicky,“ informuje polícia.

Spadol do šachty

Ešte v sobotu (7. januára) cyklista pri vychádzaní z vedľajšej cesty vbehol medzi auto a prívesný vozík, ktoré išlo po hlavnej ceste. Nehoda sa stala v Seredi. V rovnaký deň malo auto blatníkom v Senici zachytiť chodca na priechode pre chodcov.

Sobotu uzavrel poriadne kuriózny prípad v Sládkovičove.

„S autom sa mal zraziť cyklista, ktorý z miesta odišiel a potom mal spadnúť do 4 metrov hlbokej šachty,“ opisuje polícia.

Prečítajte si tiež

Zrazil chodkyňu a utiekol

V úvode pracovného týždňa v Hlohovci náhle vošla chodkyňa bez reflexných prvkov na cestu mimo priechodu pre chodcov. Zachytilo ju tam osobné auto.

V Trnave zase vodič auta zrazil chodkyňu na priechode pre chodcov a v Holíči vodič zrazil chodkyňu a z miesta nehody odišiel.

Trnavská krajská polícia upozornila na zodpovednú jazdu všetkých vodičov. Nezabudla ani na chodcov.

„Chodcov a cyklistov upozorňujeme, že nie sú nesmrteľní a na cestu môžu vstupovať iba v prípade, ak sa dostatočne presvedčili o tom, že je to pre nich bezpečné a sú si istí, že ich vodič auta zaregistroval. Nezabúdajte ani na reflexné prvky, vďaka ktorým ste pre vodičov lepšie viditeľní,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM