Jakub Forgács Rôzne Správy

Matovič zverejnil bizarné VIDEO: Moriačik, chcú ťa ešte vidieť, bavil sa s VTÁKOM na plote

Líder hnutia OĽANO Igor Matovič už pobavil svojimi výstupmi viackrát. Na sociálnych sieti tentoraz zverejnil kuriózne video z nečakaného stretnutia.

Ilustračný obrázok k článku Matovič zverejnil bizarné VIDEO: Moriačik, chcú ťa ešte vidieť, bavil sa s VTÁKOM na plote
Zdroj: FB Igor Matovič

V nedeľu rezonovali na Slovensku hlavne témy vzniku novej úradníckej vlády a kauza dočasne povereného ministra pôdohospodárstva Samuela Vlčana. Práve Igor Matovič vystúpil na tlačovej konferencii, kde vyzval prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, aby v súvislosti s ňou tiež vyvodila osobnú zodpovednosť, podobne, ako to urobil dočasne poverený premiér Eduard Heger. „Vyzývam ju, aby verejne vysvetlila, prečo túto kauzu tutlala,“ povedal Matovič. "Vyzývam pani prezidentku, aby bola chlap,“ dodal.

To však nebola jediná „perla“, ktorou v nedeľu zaujal.

„Idem si okolo a objavil som "moráka“ na plote, takže si ho užite. No „neni“ krásny?" pýta sa Matovič vo videu, ktoré v nedeľu podvečer zverejnil na sociálnej sieti.

„Keď ste ešte nevideli moriaka zblízka, tak ho teraz vidíte. Ani ja som ešte teda nevidel zblízka,“ pokračoval Matovič, ktorý vtáka vyzval: „Moriačik, chcú ťa ešte vidieť, poukazuj sa trošku.“

„Trošku sa poprechádzame spolu a keď nám vyrastie, potom si ho možno kúpite v takej inej podobe niekde v obchode,“ dodal šťastný Matovič.

Zdroj: Facebook

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM