Krimi

Muž sa vyhrážal SMRŤOU prezidentke aj Matovičovi! Na internet nahral NECHUTNÉ video

V rukách polície skončil 50-ročný muž. Na internet nahral video plné vulgarizmov, v ktorom sa vyhrážal smrťou vrcholovým politikom.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa vyhrážal SMRŤOU prezidentke aj Matovičovi! Na internet nahral NECHUTNÉ video
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky , TASR/Martin Baumann

Sociálnymi sieťami sa šíri video, na ktorom sa muž vyhráža smrťou prezidentke Zuzane Čaputovej a aj Igorovi Matovičovi a ich rodinám. Video dostali aj trnavskí policajti, ktorým ho do súkromnej správy poslalo viacero ľudí. Polícia okamžite začala konať a muža zadržala.

„Trnavskí policajti ihneď po doručení videa konali, muža stotožnila a krátko na to zadržali v trnavskom staničnom parku v Trnave,“ informuje polícia.

3 minúty plné vyhrážok

„Môžeme potvrdiť, že muž, ktorý sa vo videu 3 minúty vulgárne vyhráža smrťou prezidentke, poslancovi NR SR a ich rodinám, bol včera podvečer so súhlasom prokurátora zadržaný policajnými operatívcami,“ dodáva polícia.

Nechutné video nahral 50-ročný muž z okresu Pezinok. V minulosti už bol viackrát súdne trestaný. Keď ho policajti zadržali, v dychu mu namerali 0,5 promile alkoholu.

„Polícia sa skutkom intenzívne zaoberá, vyhodnocujeme všetky informácie a riziká aj smerom k dotknutým osobám. Muž je podozrivý z trestného činu nebezpečného vyhrážania,“ informovala trnavská krajská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Facebook

VYHRÁŽA SA SMRŤOU PREZIDENTKE, POSLANCOVI A ICH RODINÁM ➡️ POLÍCIA MUŽA ZADRŽALA A VO VECI ĎALEJ KONÁME! Trnavskí...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, June 7, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM