Správy

Superlacný Action otvára ďalšie predajne: V TÝCHTO mestách láka na ULTRA nízke ceny

Reťazec, ktorý je známy svojimi lákavými cenami, otvorí ďalšie dve predajne. Jedna z nich bude v Trnave a druhá v Martine.

Ilustračný obrázok k článku Superlacný Action otvára ďalšie predajne: V TÝCHTO mestách láka na ULTRA nízke ceny
21
Galéria

Nepotravinový diskontný reťazec Action pokračuje v expanzii naprieč Slovenskom. Svoju predajňu bude mať aj v Trnave.

Obchod privíta prvých zákazníkov v sobotu 3. júna. „Trnavská predajňa má rozlohu 823 metrov štvorcových a nachádza sa v parku S1 Center na Východnej 9902/5. Otvorená bude od 3. júna každý deň od 8:00 do 20:00,“ uviedol hovorca spoločnosti Radovan Jankovič.

Prečítajte si tiež

Zamestnávať bude približne 20 ľudí. „Obchod v Trnave je šiesty v poradí, ktorý reťazec Action na domácom trhu otvára,“ dodal Jankovič. Okrem Trnavy otvárajú cez týždeň aj novú predajňu v Martine.

„Obyvatelia Trnavy sa môžu tešiť na unikátnu ponuku 6-tisíc kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za tie najnižšie ceny. V predajniach Action zákazníci nájdu vždy prekvapivý sortiment – 150 produktov sa každý týždeň obmieňa. Viac než 1 500 produktov stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá,“ priblížil hovorca spoločnosti Radovan Jankovič.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

V OBRAZOCH: Otvorenie obchodu Action vo Zvolene pritiahlo davy ľudí
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM