Správy

Trnava hľadá vedúceho pre Mestskú športovú halu: Aký ponúka PLAT?

Trnava potrebuje obsadiť ďalšiu pracovnú pozíciu. Hľadá vedúceho pre Mestskú športovú halu.

Ilustračný obrázok k článku Trnava hľadá vedúceho pre Mestskú športovú halu: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Mesto Trnava vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta vedúci/vedúca prevádzky Mestská športová hala.

Úspešného uchádzača čaká „zabezpečovanie odbornej agendy spojenej so správou prevádzky Mestská športová hala a riešenie úloh s tým súvisiacich, ako aj úloh súvisiacich s prevádzkou tohto športového zariadenia.“

Pracovná náplň

Predpokladaný nástup na pracovnú pozíciu je ihneď, resp. dohodou a ide o pracovný pomer na dobu určitú s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

Vedúceho čaká podieľanie sa na príprave obsahovej stránky zmlúv, kontrola realizovaných prác, ekonomika, zaradenie a inventarizácia majetku a príprava podkladov pre verejné obstarávanie.

Okrem toho sa musí pripraviť na personálne zabezpečenie prevádzky a jej riadneho chodu, technické zabezpečenie prevádzky, nákup materiálu a služieb pre zabezpečenie údržby strojov, zariadení a budov, koordináciu prevádzkového harmonogramu vyťaženosti športovísk a plnenie ďalších úloh podľa pokynov riaditeľa.

Prečítajte si tiež

Medzi základné kvalifikačné predpoklady patrí stredoškolské vzdelanie ukončené maturitou v odbore stavebníctvo, strojárstvo, ekonomika, prax s vedením zamestnancov minimálne 2 roky, odborná prax minimálne 5 rokov a výhodou je prax v oblasti verejná správa.

Samozrejmosťou by mala byť znalosť problematiky chladiarenských a energetických zariadení a k tomu prislúchajúcich technológií,
znalosť práce na PC a MS OFFICE (MS Word, MS Excel), zodpovednosť, analytický a proaktívny prístup k práci, odolnosť voči stresu a schopnosť identifikovať a riešiť problém.

A čo plat?

Úspešný uchádzač by mal byť komunikatívny so schopnosťou tímovej spolupráce a schopnosťou vedenia kolektívu a motivácie k výkonu. Budúci vedúci by mal byť aj držiteľom vodičského oprávnenia a aktívnym vodičom.

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania spolu s požadovanými dokladmi zasielajte na e-mailovú adresu kariera@smmt.trnava.sk do 30.04.2023,“ informuje mesto Trnava.

A aké bude platové ohodnotenie? Radnica na svojom webe píše: „Funkčný plat v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme vo výške minimálne 1 400 eur brutto, (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností).“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM