Správy

Vodičov môžu prekvapiť dopravné novinky na Špíglsáli: Čo sa ZMENILO?

Na časti jednej z ulíc na Špíglsáli nastali mierne dopravné zmeny. Onedlho tam pribudnú aj dva spomaľovacie vankúše.

Ilustračný obrázok k článku Vodičov môžu prekvapiť dopravné novinky na Špíglsáli: Čo sa ZMENILO?
Zdroj: Mesto Trnava , Pexels.com

Mesto Trnava informovalo o dopravných zmenách na Špíglsáli, konkrétne v časti Kalinčiakovej ulice. Zmeny v organizácii dopravy nastali od pondelka 13. marca.

Obojsmerný prejazd

„Po novom je možný obojsmerný prejazd motorových vozidiel po Kalinčiakovej v úseku medzi Fándlyho ulicou a prevádzkou supermarketu Billa, resp. parkoviskom pred Rotundou,“ dopĺňa radnica.

Na mieste už bolo osadené dopravné značenie. Čoskoro tam majú pribudnúť aj dva spomaľovacie vankúše, od ktorých si radnica sľubuje upokojenie premávky a vyššiu bezpečnosť v zóne.

Prečítajte si tiež

Analyzujú podnety

„Zmena organizácie dopravy sa týka aj časti Kalinčiakovej od Študentskej po supermarket. Doteraz obojsmerná cesta je v smere od Študentskej už jednosmerná,“ dodáva magistrát s tým, že na nej pribudol aj parkovací pás a pruh pre bicykle.

„Regulácia parkovania aj úprava verejného priestranstva je živý proces, kde je priestor na pripomienky a zlepšenia. Podnety občanov zodpovedne analyzujeme, vyhodnocujeme, a ako môžeme vidieť aktuálne na Kalinčiakovej, aj zapracovávame,“ povedal pre web mesta viceprimátor Trnavy Marcel Krajčo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Mesto Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM