Tlačové správy

Výherný deň Kinekus Trnava - to sú darčeky, zábava a program pre celú rodinu!

Výnimočný deň plný radosti, zábavy a vzrušujúcich odmien sa blíži!

Ilustračný obrázok k článku Výherný deň Kinekus Trnava - to sú darčeky, zábava a program pre celú rodinu!
Zdroj: Kinekus

Výherný deň Kinekus sa po roku opäť vracia do Trnavy. Pri príležitosti 2. výročia otvorenia predajne v našom meste zažijete už v sobotu 16. marca od 8:00 – 18:00 skvelý rodinný deň plný úžasných prekvapení, v predajni Kinekus Trnava – Veterná 7462 (oproti Tescu pri OMV).

Počas celého dňa budú pre deti pripravené rôzne atrakcie, ako napríklad šašo s balónovými kreáciami, rôzne súťaže a chýbať nebude ani sliepka Klotilda, ktorá sa s vami rada odfotí. Aj dospelí si však určite prídu na svoje. Čakajú ich odmeny za každý nákup, súťaž, chutné občerstvenie, hudba s moderátorkou a taktiež stánok s najnovším sortimentom, v ktorom si budete môcť vyskúšať náradie značky INGCO a PROKIN. Za akýkoľvek nákup bude každý zákazník odmenený aj poukážkou na ďalší nákup v hodnote dvoch eur.

Zdroj: Kinekus

Pri stánku s občerstvením si za svoj nákup môžete pochutnať na cukrovej vate, chutnej domácej klobáse s čapovanou kofolou alebo v bezmäsitej verzii na moravskom koláči a výbornej kávičke. Zapojiť sa budete môcť aj do súťaže napríklad o multifunkčnú brúsku alebo rýchlovarnú kanvicu. Za každý váš nákup budete odmenení. Ak však nakúpite nad 30 eur, budete mať príležitosť točiť kolesom Kinekus a vyhrať okamžité a užitočné výhry, ako napríklad záhradné nožnice, skrutkovač, dosku na krájanie, panvicu, hrnček Čičmany, ale aj plyšovú Klotildu alebo knihu plnú užitočných rád. K tomu všetkému dostanete aj možnosť dať si kvalitnú domácu klobásu s kofolou alebo výborný moravský koláč s kávou. Navyše počas celého dňa nakúpite všetok sortiment so zľavou až 20%.

Zdroj: Kinekus

Nenechajte si ujsť možnosť výhodne nakúpiť užitočné veci do dielne, záhrady alebo domácnosti a pritom si užiť pestrý rodinný deň v Kinekuse Trnava pri Tescu oproti OMV. Výherný deň Kinekus bude prebiehať celý deň od 8:00 – 18:00. Ak ešte stále premýšľate kam pôjdete cez víkend 16.3., zavítajte do Kinekusu, kde zažijete radosť z užitočných vecí a pritom máte program pre celú rodinu. Viac informácií získate na tejto stránke.

Zdroj: Kinekus

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kinekus
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM