han Krimi

Ďalšie NEŠŤASTIE: Zasahoval aj vrtuľník, ale motorkár zrážku s autom neprežil, VIDEO

Nehodová sobota (12. augusta). Tak sa dá pomenovať dnešný deň na cestách Trnavského kraja, kde polícia evidovala až štyri nehody s motorkármi.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie NEŠŤASTIE: Zasahoval aj vrtuľník, ale motorkár zrážku s autom neprežil, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

„Galantskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa skončila tragicky potom, čo sa v križovatke z nezistených príčin zrazilo osobné auto s motorkou,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

„27-ročná žena, ktorá riadila osobné auto, vošla do križovatky z vedľajšej cesty. Po hlavnej ceste práve prechádzal 39-ročný vodič motocyklu z okresu Pezinok. Pri zrážke utrpel motorkár vážne zranenia, s ktorými ho z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník. Pri prevoze žiaľ zraneniam podľahol,“ uviedli policajti.

Na miesto nehody bol privolaný aj znalec, ktorý bude posudzovať priebeh a okolnosti nehody. Zatiaľ je to v štádiu vyšetrovania.

Muži zákona však upozornili aj na ďalší fakt. Počas druhej augustovej soboty evidovali až štyri nehody s motorkármi. „Na cestách Trnavského kraja sme za sobotu evidovali tri dopravné nehody a jednu škodovú udalosť s účasťou motocyklu. Jedna sa stala v okrese Dunajská Streda, dve v okrese Galanta a škodovú udalosť s motorkárom riešili policajti aj v centre Trnavy,“ priznali policajti.

„Od začiatku augusta evidujeme zvýšený počet tragických nehôd, pri ktorých prišlo o život už päť osôb,“ hlási polícia, ktorá apeluje na vodičov, aby zvýšili opatrnosť na cestách.

ZÁBERY z tragickej nehody si môžete pozrieť v TOMTO ODKAZE.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM