ELA Krimi

Kuriózny incident mestského poslanca: Potýčka s motorkárom! Jednému ušla RUKA, druhému ÚSTA

Všetko sa stalo ešte koncom júla v Piešťanoch. Hlavným aktérom bol mestský poslanec Róbert Hoš, ktorý sa podľa výpovede muža mal dostať do potýčky s motorkárom a napadol ho.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózny incident mestského poslanca: Potýčka s motorkárom! Jednému ušla RUKA, druhému ÚSTA
Zdroj: pixabay.com

O prípade, na ktorý upozornil čitateľ, informuje portál pluska.sk. „Polícia v Piešťanoch prijala dňa 24.7.2024 trestné oznámenie na poslanca a podnikateľa Róberta Hoša. Ten sa prevážal v Piešťanoch na motorke v šľapkách pričom nebol schopný ovládať svoju motorku,“ opisuje svoju verziu incidentu čitateľ.

Potýčka na ceste

Podľa neho poslanec po odbočení z kruhového objazdu bez varovania zastal a bez použitia smeroviek zablokoval jazdný pruh. Na ceste sa mal otáčať čím ohrozil vodičov dvoch motoriek idúcich za ním. „Stačilo pár sekúnd a prišlo by k vážnej dopravnej nehode,“ tvrdí čitateľ.

Dodáva, že keď vodič druhej motorky poslancovo počínanie okomentoval, Hoš ho mal napadnúť. Dopĺňa, že sám poslanec sa neskôr posťažoval na sociálnej sieti, že poškodený motorkár na neho podal trestné oznámenie. „Je vhodné aby agresívny poslanec zostal aj naďalej vo vedení mesta, ak jeho vysvetlenie k incidentu spočíva v tom, že "mám krátku zápalnú šnúru“?," pýta sa čitateľ.

Poslanec má inú verziu

Poslanec Hoš portálu Pluska.sk opísal svoju verziu konfliktu. „Ja som bol aj vypovedať na polícii ohľadom tohto prípadu. Chlapec ma agresívne napadol slovne a ja som ho trošičku vyzval, nech sa ukľudní a keď sa neupokojil, tak dostal po prilbe jednu,“ vysvetlil R. Hoš.

„On potom zosadol z motorky a išiel sa biť. Len som ho potom držal na zemi, aby sa ukľudnil a keď sa ukľudnil, celé to skončilo. Ale potom mi ešte zničil telefón a opľul mňa aj manželku,“ skonštatoval poslanec, podľa ktorého bol dotyčný pán mimoriadne agresívny.

Ako dodal, v ten deň ráno bol zbierať s manželkou smeti po nespratných ľuďoch na lodenici, potom na kruhovom objazde narazil na druhého motorkára.

„Najprv sme sa pozdravili, ako to motorkári robia a chvíľu potom sme sa už váľali po zemi a išli sme sa pomaly pozabíjať. To mi prišlo smutné. Mne, samozrejme, trošičku ušla ruka, ale tomu pánovi brutálne ušiel slovník. Ale ja som ho len držal na zemi, aby sa nestalo ešte horšie niečo,“ uzavrel poslanec Hoš.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM