Krimi

Neuveriteľná dráma na železničnej stanici: Dvaja muži NARAZ skočili pod vlak!

Desiatky cestujúcich boli svedkami veľkej drámy. Dvaja muži sa v jednom momente rozhodli skočiť pod prichádzajúci vlak.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľná dráma na železničnej stanici: Dvaja muži NARAZ skočili pod vlak!
Zdroj: Air - Transport Europe , TASR/František Iván

V utorok 2. mája došlo na železničnej stanici v Piešťanoch k poriadnej dráme. Krátko pred 16.00 hodinou prichádzal rýchlik z Bratislavy. Pod vlak sa v rovnakom čase rozhodli skočiť dvaja muži. Informoval o tom portál noviny.sk.

Zasiahol hrdina

Pred očami desiatok svedkov z nástupišťa na koľaje zoskočil mladý muž. Jeden z cestujúcich sa zachoval ako hrdina a v snahe o záchranu mužovho života skočil do koľajiska. Keďže vlak prichádzal do stanice, išlo doslova o sekundy. „Stiahol ho taký mladý študent, potom sa ten vlak zastavil. Ten študent by si ozaj zaslúžil diplom, lebo hocikto by to nespravil,“ cituje slová svedkyne portál noviny.sk.

Mladíka sa v poslednej chvíli podarilo zachrániť. Na opačnej strane nástupišťa sa však odohrávala ďalšia dráma. Skôr ako vlak zabrzdil, hodil sa pod neho aj starší muž.„Na začiatku stanice sedel vedľa dozorcu starší pán a on sa tam hodil. Teraz vyšlo najavo, že oni pod ten istý vlak chceli skočiť dvaja a jednému sa to podarilo,“ povedala svedkyňa.

Priletel pre neho vrtuľník

Zranenie jedného z mužov potvrdila aj hovorkyňa ŽSR Ria Feik Achbergerová. S ťažkými zraneniami ho transportovali vrtuľníkom.

„55-ročný muž utrpel devastačné poranenie dolnej končatiny a úraz hlavy. Po ošetrení bol umiestnený na palubu a s vážnymi zraneniami bol prevezený do nemocnice v Trnave,“ povedala pre noviny.sk hovorkyňa Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Celým prípadom sa aktuálne zaoberá aj trnavská polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM