Lucia Lauková Krimi

Tragická nehoda na juhu Slovenska: O život prišla 21-ročná vodička

Žena mala prejsť do protismeru, kde došlo k zrážke s druhým autom. O oboch vozidlách sedeli mladí ľudia a jedno dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na juhu Slovenska: O život prišla 21-ročná vodička
4
Galéria

Policajti z Dunajskej Stredy vyšetrujú podvečernú nehodu, pri ktorej vyhasol život len 21-ročnej vodičky. „Podľa prvotných informácií išla mladá žena na aute Seat Toledo smerom na obec Štvrtok na Ostrove, keď pri prejazde mierne ľavotočivej zákruty pravdepodobne dostala šmyk. S autom mala prejsť do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim autom Dacia Duster. To potom odhodilo mimo cestu a skončilo na streche,“ priblížila polícia.

Vo vozidle Dacia sa viezla mladá rodina. 33-ročný vodič, jeho 28-ročná manželka a ich 5-ročný syn sa zranili a záchranári ich všetkých previezli do nemocnice.

Prečítajte si tiež

„Mladá vodička zo Seatu žiaľ svojim zraneniam na mieste podľahla. Policajti nemohli vodiča, vzhľadom na rozsah jeho zranení, podrobiť dychovej skúške. U oboch vodičov budú teda zisťovať to, či mohli byť pod vplyvom alkoholu, znaleckým skúmaním,“ dodáva polícia.

Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej nehody sú naďalej predmetom policajného vyšetrovania. Na miesto udalosti bol privolaný aj znalec z odboru cestná doprava.

„Upozorňujeme vodičov, aby nepodceňovali poveternostné podmienky a pri jazde v zime radšej spomalili a jazdili plynule. Buďte aj na zimných cestách mimoriadne opatrní,“ vyzýva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

Zdroj: Dnes24.sk
Tragická nehoda na juhu Slovenska: O život prišla 21-ročná vodička
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM