Rôzne

Užite si VÝLET v Smoleniciach a okolí: Turistov vozí špeciálny kyvadlový autobus

Počas leta v Smoleniciach premáva kyvadlový autobus Smolenická fčela. Ponúka unikátnu možnosť spoznať všetky miestne atrakcie.

Ilustračný obrázok k článku Užite si VÝLET v Smoleniciach a okolí: Turistov vozí špeciálny kyvadlový autobus
Zdroj: Trnavský kraj zážitkov

Užite si leto v našom kraji. Počas celých prázdnin sa môžete po Smoleniciach odviezť kyvadlovou dopravou Smolenická fčela.

„Každú prázdninovú sobotu a nedeľu zo železničnej stanice cez centrum obce až k jaskyni Driny. Kyvadlová doprava nadväzuje na príchody vlakov do Smoleníc z Trnavy, ale aj z opačného smeru zo Záhoria,“ informuje Trnavský kraj zážitkov.

Užite si atrakcie

Smolenická fčela funguje na princípe „výstup – nástup“. To znamená, že môžete na ktorejkoľvek označenej zastávke vystúpiť, pozrieť si okolité atrakcie a neskôr opäť pokračovať v jazde.

„Výlet tak začnete napríklad v múzeu Molpír, odkiaľ zamierite na prehliadku Smolenického zámku a počas teplých letných mesiacov sa môžete na záver schladiť v jaskyni Driny,“ dodáva Trnavský kraj zážitkov.

Kyvadlový autobus štartuje počas júla a augusta v sobotu a v nedeľu vždy o 10.10 hodine zo železničnej stanice v Smoleniciach.

„Zastaví pri areáli medovinástva Včelovina i v centre Smoleníc. Cieľovou zastávkou bude parkovisko Jahodník pri jaskyni Driny,“ prezradila krajská organizácia cestovného ruchu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Zdroj: Trnavský kraj zážitkov

Ďalšie lákavé články

🐝SMOLENICKOU FČELOU NA VÝLET 🚌 Počas celých letných prázdnin sa môžete po Smoleniciach odviezť kyvadlovou dopravou...

Posted by Trnavský kraj zážitkov on Thursday, July 6, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM