Lucia Lauková Krimi

Opitý cyklista sa druhýkrát narodil: Po zrážke s autom vyviazol BEZ zranení

Hazard so životom predviedol 62-ročný cyklista, ktorý po zotmení jazdil bez reflexných prvkov a opitý. Vodička zrážke nedokázala zabrániť.

Ilustračný obrázok k článku Opitý cyklista sa druhýkrát narodil: Po zrážke s autom vyviazol BEZ zranení
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok večer. Na ceste medzi obcami Michal na Ostrove a Horná Potôň, v okrese Dunajská Streda sa zrazil cyklista s osobným autom. Neviditeľný cyklista bol podľa polície „na mol opitý“ a akoby zázrakom sa mu nič nestalo.

62-ročný muž, bez akéhokoľvek osvetlenia či reflexných prvkov, podľa polície nekontrolovane jazdil na bicykli mimo obce. „Práve keď sa k nemu blížila vodička na aute Peugeot 206, jej mal náhle vojsť do jazdnej dráhy. 33-ročná žena už nestihla zareagovať a došlo k zrážke,“ uvádza polícia s tým, že ako zázrakom vyviazli všetci účastníci nehody bez zranení.

Prečítajte si tiež

Policajná hliadka na mieste podrobila vodičku a cyklistu dychovým skúškam. „Mladej žene alkohol v dychu nezistili. Naopak cyklistovi namerali 2,48 promile,“ konštatuje polícia.

Polícia presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetruje. „Upozorňujeme cyklistov ale aj chodcov, aby najmä teraz, keď sa dni stále skracujú, pri sebe vždy nosili reflexné prvky a za zníženej viditeľnosti ich aj aktívne používali. Pamätajte na pravidlo „Vidieť a byť videný“!“ pripomína polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

OPITÝ CYKLISTA BEZ REFLEXOV ZRÁŽKU S AUTOM AKO ZÁZRAKOM PREŽIL 🙏 Policajti vyšetrujú okolnosti včerajšej dopravnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, October 10, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM