Monika Hanigovská Krimi

Pátrajú po nezvestnom Milanovi M. (48) z nášho okresu: Nevideli ste ho niekde?

Milan Malatinský z okresu Trnava je nezvestný od 10. mája. Polícia prosí verejnosť o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Pátrajú po nezvestnom Milanovi M. (48) z nášho okresu: Nevideli ste ho niekde?
2
Galéria

Polícia sa obracia na občanov s výzvou o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi, 48-ročnom Milanovi Malatinskom z okresu Trnava.

„Muž je nezvestný od 10.5. 2018, kedy ho o 19.00 hod. naposledy videl známy, ktorý ho doviezol do miesta jeho prechodného pobytu. Od uvedenej doby sa zdržiava na neznámom mieste a rodine nepodal o sebe žiadnu správu,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, Mária Linkešová.

Podľa jej slov polícia vykonala, od nahlásenia nezvestnosti po menovanom, tri pátracie akcie. „Policajti prepátrali viaceré lokality a do pátrania bola zapojená aj letka MV SR. Aj napriek viacerým úsiliam aj z radov občianskej verejnosti, sa doposiaľ osobu nepodarilo vypátrať,“ doplnila hovorkyňa.

Milan Malatinský je 172 cm vysoký, zavalitej postavy, má krátke hnedé vlasy a modré oči. Naposledy ho videli v bielom tričku, modrých rifliach. Na nohách mal obuté modré tenisky zn. Nike a so sebou mal športovú tašku bledomodrej farby, v ktorej mal osobné veci.

Ak ste muža videli a poznáte miesto jeho súčasného pobytu a pohybu, všetky informácie oznámte na linku 158 alebo na najbližšom útvare polície.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM