Dominika Handzušová Rôzne

Plesová sezóna sa začína aj v Trnave: Kde môžete pretancovať noc?

Pred nami je dlho očakávaná plesová sezóna. Príležitosť na kúpu novej róby budú mať dámy aj v našom regióne. Zisťovali sme, kde v Trnave a okolí sa bude plesať.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna sa začína aj v Trnave: Kde môžete pretancovať noc?

Kopačky vymenia za lakovky

Jeden z tradičných plesov otvorí sezónu v Trnave už túto sobotu, 10. januára od 19:00 hod. v Dome kultúry. Reprezentačný ples FC Spartak Trnava stojí 49 €, v cene je zahrnuté bohaté občerstvenie. Futbalistov čaká skutočne zaujímavý program. Moderovať ho bude športový komentátor Ľuboš Hlavena, do tanca budú hrať Polemic, Petra Blesáková, či Acustic Groove a dídžej Jaro Blesák. Nebude chýbať tombola, nuž a práve na plese klub vyhlási najlepších hráčov FC Spartak Trnava a najlepšieho hráča v každej vekovej kategórii mládeže.

Záhradkári, poľovníci aj obce

Plesy zvyknú organizovať mestá či obce, rôzne kluby, ale aj záujmové združenia. V Ružindole bude v sobotu 10. januára od 20:00 hod. v Kultúrnom dome Ples záhradkárov. Cena vstupenky je 18 €, dostanete za ňu večeru a víno. V Dechticiach si na hudbu Mirgovcov zatancujú poľovníci 24. januára o 19:00 hod. taktiež v Kultúrnom dome. Vstupné tu stojí 22 €, v cene je taktiež občerstvenie a pripravená je na oboch plesoch aj tombola.

31. januára sa bude od 20:00 hod. plesať vo Kultúrnom dome vo Voderadoch, kde vystúpi skupina VivaBand a predvedú sa tanečníci z klubu spoločenského tanca La Luna z Hlohovca. Vstupné tu stojí 20 €. Zabávať sa budú aj v Cíferi, 17. januára od 19:00 hod. za 15 €. Do tanca a na počúvanie zahrá hudobná skupina Exil.

Športovci v Hornom Dubovom a v Trnave

V Kultúrnom dome v obci Horné Dubové bude patriť posledný januárový deň od 20:00 hod. Plesu športovcov. V cene 15 € je zahrnuté občerstvenie, hrať bude skupina Fórum. Svoj druhý Reprezentačný ples organizujú 21. februára futsalisti klubu FC Bulls Trnava. Ples sa uskutoční v reštaurácii Olympia od 19:30 hod. Za vstupenku v hodnote 33 € sa okrem klasického občerstvenia môžete tešiť na hudobných hostí: Dominiku Mirgovú a DJ Kiminka. Pripravená je aj tombola.

Plesajú aj univerzity

14. reprezentačný ples Trnavskej univerzity sa bude konať 31. januára v krásnych priestoroch na Smolenickom zámku. O dobrú náladu sa postarajú a do tanca bude hrať kapela bratov Kuštárovcov, DJ Drobec a vo veži DJ Pago. Hlavným hosťom večera bude Duo Live Guitars. Cena vstupenky je 45 €, výťažok z plesu univerzita venuje na charitatívne účely.

Svoj 13. reprezentačný ples usporiada vo svojich priestoroch Fakulta masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Bude sa konať 6. februára od 19:00 hod. Na hostí čaká zábavný program a občerstvenie, vstupné stojí 25 €.

Ples pre nepočujúcich

Slovenský zväz nepočujúcich pripravuje 2. ročník Celoslovenského plesu pre nepočujúcich. Bude sa konať 21. februára od 19:00 hod. v trnavskom hoteli Barbakan. Cena vstupného je 30 €, na plese bude aj tombola.

Špeciálne pre mládež

Trnavská arcidiecéza organizuje 31. januára od 19:30 hod. v Kultúrnom dome v Červeníku Mládežnícky ples. Komisia pre mládež pozýva všetkých mladých od 15 rokov. Plesu predchádza slávnostná svätá omša o 18:00 hod. vo Farskom kostole obetovania Panny Márie v Červeníku. O zábavu sa počas plesu postará hudobná skupina Milkivej. Vstupné je 22 €.

Jubilejný ročník

Plesovú sezónu v Trnave ukončí Reprezentačný ples Mesta Trnavy. Jeho dvadsiaty ročník sa uskutoční 13. februára o 20:00 hod. v Mestskej športovej hale v Trnave. Do tanca bude hrať Orchester Pavla Zajáčka a sólisti. Inšpiráciu v podobe tanečných kreácií ponúkne Interklub Bratislava. Ďalej budú hrať i Trnafská cimbalofka, kapela Funkiez a DJ Marián Kukla. Večerom bude sprevádzať známy trnavský moderátor Martin Chynoranský. Výťažok z plesu bude aj tentokrát venovaný na dobročinné účely. Jeho cena je 55 €.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM