Krimi

Policajti odstavili ďalších dílerov: DROGY mali predávať aj v Trnave!

Muž a žena skončili v rukách polície. V prípade dokázania viny im hrozí až 15 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Policajti odstavili ďalších dílerov: DROGY mali predávať aj v Trnave!
Zdroj: www.pixabay.com

Policajní vyšetrovatelia obvinili muža a ženu, ktorí predávali drogy v okresoch Trnava a Dunajská Streda. Obaja už aj sedia vo väzobnej cele.

„37-ročného Trnavčana, ktorý už bol za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený, mali policajti v hľadáčiku už pár mesiacov. Koncom minulého týždňa muža obmedzili na osobnej slobode a v nebytových priestoroch, ktoré mu patria, vykonali domovú prehliadku. Zaistili pri nej množstvo dôkazov, medzi ktorými boli plastové vrecká a iné nádoby s bielou kryštalickou látkou, finančná hotovosť či viaceré mobilné telefóny,“ informuje polícia.

Zaistenú látku zaslali na expertízu, ktorá potvrdila, že ide o metamfetamín.

Prečítajte si tiež

Žena „podnikala“ v okrese Dunajská Streda. „Policajti u nej pri domovej prehliadke našli okrem marihuany aj pervitín. Práve ten mala svojim zákazníkom predávať za rôzne sumy, od 5 do 50 eur. Rovnako ako jej rovesníka aj ju policajti zadržali minulý týždeň,“ dodáva trnavská krajská polícia.

Dvojica už skončila vo väzbe. „Vyšetrovatelia oboch dílerov obvinili z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Polícia zároveň podala podnet na ich väzobné stíhanie. Sudca sa s návrhom stotožnil a policajti oboch obvinených eskortovali do výkonu väzby,“ prezradila Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM