Krimi

Policajti sa nevzdávajú: Pokračujú v pátraní po Tomášovi zo Serede

Ďalšiu akciu zahájili pátracie zložky v utorok 2. marca. Prehľadávajú rieku Váh.

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa nevzdávajú: Pokračujú v pátraní po Tomášovi zo Serede
12
Galéria

O 31-ročnom mužovi nikto nepočul od 18. februára. Vtedy naposledy volal so svojou matkou. „V tom čase sa nachádzal v obci Vinohrady nad Váhom u svojej starej mamy. Odtiaľ neskôr odišiel na svojom aute Škoda Fabia na neznáme miesto. Nikto z blízkych sa s ním odvtedy nedokázal spojiť,“ informovala o tom ešte vo februári polícia na sociálnej sieti.

Po necelých dvoch týždňoch sa nezvestného Tomáša Kuchynku zo Serede stále nepodarilo vypátrať. Policajti sa však nevzdávajú a v hľadaní pokračujú.

„Dnes nám opäť na pomoc prišli kolegovia z poriečnej polície PPZ, ako aj členovia Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Slovakia Nýrovce,“ uviedla v utorok 2. marca polícia.

Nezvestného Tomáša hľadajú na toku rieky Váh v katastri obce Šintava a Vinohrady nad Váhom.

„Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky,“ opisuje nezvestného polícia.

Ak máte akékoľvek informácie o nezvestnom Tomášovi, ihneď kontaktujte bezplatnú linku 158 alebo napíšte súkromnú správu na FB stránku Polícia SR – Trnavský kraj.

Mohlo by vás zaujímať

PÁTRANIE PO 31 ROČNOM TOMÁŠOVI NEVZDÁVAME PRÁVE PREBIEHA ĎALŠIA PÁTRACIA AKCIA Dnes nám opäť na pomoc prišli kolegovia...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, March 2, 2021
Policajti sa nevzdávajú: Pokračujú v pátraní po Tomášovi zo Serede
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM