Rastislav Búgel Krimi

Polícia hľadá svedkov: Cyklistku (65) zachytilo auto, skončila so zraneniami

Auto zachytilo cyklistku. Polícia teraz hľadá svedkov nehody.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov: Cyklistku (65) zachytilo auto, skončila so zraneniami
Zdroj: TASR

Polícia hľadá svedkov pondelkovej (26.10.) dopravnej nehody, kedy v Trnave na križovatke ulíc Zelenečská – Gorkého neznáme auto zachytilo cyklistku idúcu po cestičke pre cyklistov. Šesťdesiatpäťročná žena spadla a utrpela zranenia na tvári a pomliaždenia kolien.

„V tejto súvislosti polícia pátra po aute tmavej farby, ktoré vychádzalo z Gorkého na Zelenečskú ulicu. Občanov, ktorí by mohli polícii poskytnúť svedecké informácie, žiadame, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158 alebo priamo na dopravnom inšpektoráte,“ uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Polícia opätovne pripomína vodičom, že sú povinní dbať na zvýšenú opatrnosť voči cyklistom. Napriek pokročilému ročnému obdobiu, počasie stále láka von aj cyklistov a preto vodiči musia rátať na cestách aj s nimi. „Pripomíname tiež, že každý účastník cestnej premávky je povinný správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozil bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky, pritom je povinný prispôsobiť svoje správanie najmä stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM