han Krimi

Polícia hlási: Za posledných sedem dní NAFÚKALO menej šoférov ako týždeň predtým

Polícia v Trnavskom kraji vykonala počas uplynulého týždňa (5. - 11. 7.) 3178 dychových skúšok, čo je o 436 menej ako týždeň predtým.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hlási: Za posledných sedem dní NAFÚKALO menej šoférov ako týždeň predtým
Zdroj: TASR

Z nich vyšlo 30 vodičov s pozitívnym výsledkom, čo je o štyroch menej ako v predchádzajúcom týždni. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

„Z tohto množstva bolo 13 vodičov a 17 cyklistov. Viac ako jedno promile alkoholu v dychu zaznamenala polícia u piatich vodičov, ktorí sa dopustili prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla Antalová.

Policajti na cestách počas týždňa zaevidovali 44 škodových udalostí, čo je o jednu viac ako týždeň predtým. „Pri 39 dopravných nehodách sa ľahko zranilo desať osôb. Sedem dopravných nehôd spôsobili vodiči pod vplyvom alkoholu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM