Monika Hanigovská Krimi

Polícia pátra po totožnosti mužov z Trnavy. Môžu byť podozriví pre prečin podvodu

Poznáte ich? Polícia sa obracia na verejnosť v prípade zistenia totožnosti týchto mužov. Tí podľa slov polície môžu byť podozriví z prečinov podvodu a legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po totožnosti mužov z Trnavy. Môžu byť podozriví pre prečin podvodu
2
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva PZ v Trnave vedie vyšetrovanie prípadu pre podozrenie z prečinov podvodu a legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

„Na základe vykonaných procesných úkonov a získaných informácií pracuje polícia s verziou, že z daných skutkov môžu byť podozrivé tri osoby uvedené na záberoch. Najstarší z trojice, bol políciou stotožnení a totožnosť dvoch mužov sa doposiaľ polícii nepodarilo operatívnymi informáciami ustáliť,“ uviedla pre náš spravodajský portál Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave. Ako ďalej dodala, zábery vznikli pri zakladaní účtu.

V súvislosti s uvedeným prípadom polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti dvoch mužov na záberoch. „Akékoľvek informácie k osobám môžu občania poskytnúť na linku 158 alebo oznámiť priamo na najbližšom útvare polície,“ dodala Linkešová.

FOTO: Polícia v Trnave pátra po dvojice týchto mužov.
2
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM