Krimi

Polícia pokračuje v pátraní po nezvestnom Viktorovi: Nasadila aj vrtuľník

Viktor zo Siladíc je nezvestný od stredy 14. októbra. Polícia sa obracia na verejnosť s prosbou o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pokračuje v pátraní po nezvestnom Viktorovi: Nasadila aj vrtuľník
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia druhý deň pokračuje v pátracej akcii po nezvestnom 68-ročnom Viktorovi Chynoradskom z obce Siladice v okrese Hlohovec.

Je nezvestný od stredy 14. októbra. Krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová informovala, že do pátrania je zapojený aj vrtuľník letky ministerstva vnútra.

„S nezvestným naposledy hovoril brat v stredu 14. októbra v popoludňajších hodinách. O tri dni neskôr nahlásili jeho nezvestnosť na políciu v Leopoldove,“ uviedla hovorkyňa.

Hliadky v teréne

Viktor Chynoradský je 172 až 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má modré oči a sivé vlasy. Z domu mohol odísť v teplákovej súprave šedej farby, na ktorej mal oblečenú modrú bundu. V tomto období chodil rád na zber šípok.

Policajti z Leopoldova za pomoci hasičov z Leopoldova, Trnavy a Hlohovca aj v utorok budú pokračovať v pátraní v okolí Siladíc, skontrolujú brehy riek Váh a Dudváh, prístupové cesty.

„Ak niekto muža od 14. októbra videl alebo má informáciu o jeho pohybe, môže zavolať ihneď na číslo 158 a nasmerovať hliadky v teréne. Informácie nám môže poslať aj cez súkromnú správu na sociálnej sieti,“ doplnila Linkešová.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

PÁTRANIE PO 68 ROČNOM VIKTOROVI POKRAČUJE, POMÔŽTE NÁM 1️⃣5️⃣8️⃣ Policajti aj dnes prehľadávali miesta, kde by sa mohol nezvestný dôchodca nachádzať. Žiaľ, ani dnes sme ho spolu s hasičmi nenašli. Ak ste muža videli, každá informácia môže byť užitocná. ĎAKUJEME!

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, October 20, 2020

POLÍCIA AJ DNES PÁTRA PO VIKTOROVI 68 ROČNÝ MUŽ JE UŽ SKORO TÝŽDEŇ NEZVESTNÝ POMÔŽTE POLICAJTOM V TERÉNE. Policajti z...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, October 20, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM