Krimi

Polícia prosí o pomoc: Pátra po Sabine (16), Monike (29) a Macedónčanovi (48)

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestných a hľadaných Sabine Ohrablovej z Hlohovca, Monike Ághovej z Veľkého Krtíša a Macedónčanovi Sevdilj Kailim.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prosí o pomoc: Pátra po Sabine (16), Monike (29) a Macedónčanovi (48)
3
Galéria
Zdroj: TASR

Šestnásťročná Sabina Ohrablová sa prechodne zdržiavala u svojej matky vo Voderadoch. V piatok 7. decembra odišla do obchodu na nákup, z ktorého sa už nevrátila. „Sabina bola v minulosti viackrát nezvestná. Občania by ju mohli stretnúť nielen v okrese Trnava a Hlohovec, ale je aj predpoklad, že by sa mohla zdržiavať v okrese Malacky, v obci Plavecký Štvrtok,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Sabina Ohrablová je 170 cm vysoká, štíhlej postavy, má modrošedé oči, dlhé hnedé vlasy, vystrihané nad zátylkom nakrátko. Na tele má viditeľné tetovania a to na pravej strane krku má vytetovaný kríž, na ľavej ruke na hánkach nápis ACAB a na pravej nohe nad lýtkom má nápis Patrik. Z domu odišla v rifliach, vo svetri a v čižmách maskáčového vzhľadu a čiernej zimnej bunde s veľkou kožušinou.

Monika Ághová (29 rokov) sa zdržiava prechodne v obci Jaslovské Bohunice v okrese Trnava. Matke oznámila, že odchádza a vzápätí ju malo byť vidieť ako nastupuje v obci Jaslovské Bohunice do čierneho vozidla zn. Škoda Octavia. Žena sa pred príchodom na Slovensko zdržiavala v Nemecku, kde pracovala. Je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne krátke vlasy, ktoré má po oboch stranách hlavy vyholené.

Polícia na základe príkazu Okresného súdu v Piešťanoch vyhlásila pátranie po 48-ročnom mužovi menom Sevdilj Kailim zo Skopje, ktorý sa zdržiaval v obci Vrbové a dlhodobo sa vyhýba nástupu do výkonu trestu odňatia slobody. „Hľadaný muž je 162 cm vysoký, štíhlej postavy. Má hnedé prešedivelé vlasy. Súčasný vzhľad osoby sa môže líšiť so zverejnenou fotografiou. Predpokladáme, že cudzinec sa môže zdržiavať nielen po celom území Slovenska, ale aj v zahraničí,“ dodala Linkešová.

Ak niekto osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môže zavolať na policajnú linku 158 alebo cez súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia Slovenskej republiky.

Polícia prosí o pomoc pri pátraní
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM