Krimi

Polícia prosí o pomoc: Pátračka po Jozefovi z Trnavy i Jánovi a Martinovi z regiónu

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po troch hľadaných osobách. Pozrite sa, či ste niektorého z trojice mužov niekde nevideli.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prosí o pomoc: Pátračka po Jozefovi z Trnavy i Jánovi a Martinovi z regiónu
3
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po troch hľadaných osobách – Jánovi Plavcovi zo Špačiniec, Martinovi Blažejovi z Boroviec a Jozefovi Stojkovi z Trnavy.

Okresný súd vydal minulý rok na 45-ročného Jána Plavca príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. V mieste trvalého bydliska sa nezdržiava a ďalšia adresa jeho pobytu ani pracovného zaradenia nebola zistená. Plavec má modré oči, hnedé vlasy ostrihané nakrátko, je 180 – až 184 centimetrov vysoký, štíhlej postavy.

Hľadaný 40-ročný Martin Blažej by sa mal prechodne zdržovať v Piešťanoch. Po mužovi bolo vyhlásené celoštátne pátranie v roku 2016 po tom, čo okresný súd vydal príkaz na jeho zatknutie pre prečin krádeže a úverového podvodu. Blažej je strednej postavy, má modré oči, vlasy vo farbe špinavý blond. S odstupom času mohlo prísť k zmene vizáže. Osoba sa môže pohybovať nielen po celom území Slovenska, ale aj v zahraničí.

„Ak niekto hľadané osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, nech akékoľvek informácie zavolá na policajnú linku 158,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Na 53-ročného Jozefa Stojku vydal okresný súd príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin nebezpečného vyhrážania a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Stojka má hnedé oči, čierne prešedivené vlasy ostrihané nakrátko, je 170 cm vysoký, zavalitej postavy.

OBRAZOM: Pátra sa po J. Plavcovi, M. Blažejovi a J. Stojkovi z trnavského kraja
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM