Krimi

Polícia prosí o pomoc pri pátraní: Na troch ľudí bol vydaný zatykač

Polícia hľadá Ľ. Nomilnera, R. Galíka a R. Bučányovú, na ktorých bol vydaný príkaz na zatknutie. Muži zákona prosia verejnosť o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prosí o pomoc pri pátraní: Na troch ľudí bol vydaný zatykač
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR/TASR

Polícia pátra po dvoch mužoch a jednej žene, na ktorých bol vydaný príkaz na zatknutie. Ide o Ľubomíra Nomilnera z Hrnčiaroviec nad Parnou, Róberta Galíka z Banky a Renátu Bučányovú z Trnavy. Všetci sa skrývajú, vyhýbajú sa trestnému stíhaniu a maria trestné konanie.

„Polícia žiada občanov o pomoc pri ich vypátraní. Ak niekto hľadaných niekde videl, alebo vie, kde sa zdržiavajú, nech to oznámi polícii na linku 158, alebo ju môže kontaktovať prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti formou súkromnej správy,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Hľadaný 40-ročný Ľubomír Nomilner z Hrnčiaroviec nad Parnou bez prihlásenia býva v obci Dolný Lopašov v okrese Piešťany. Okresný súd na neho vydal príkaz na zatknutie pre zanedbanie povinnej výživy a pre krádež. Je 176 až 180 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy a zelené oči.

Hľadaný je aj 30-ročný Róbert Galík z obce Banka, na ktorého vydal Okresný súd Piešťany príkaz na zatknutie pre zločin krádeže. Je štíhlej postavy, má dlhšie hnedé vlasy, sivomodré oči.

Na Renátu Bučányovú z Trnavy vydal Okresný súd Trnava príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Má 49 rokov, je vysoká do 170 cm, strednej postavy, má plavé vlasy, okrúhlu tvár, vysoké čelo, modrozelené oči.

Foto: ilustračné

Polícia pátra
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR/TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM