Monika Hanigovská Krimi

Polícia v Trnave pátra po neznámom mužovi: Na Kollárovej sa mal dopustiť krádeže, FOTO

Polícia prosí o pomoc svedkov. Muži zákona pátrajú po totožnosti muža zo záberov.

Ilustračný obrázok k článku Polícia v Trnave pátra po neznámom mužovi: Na Kollárovej sa mal dopustiť krádeže, FOTO
8
Galéria

„Trnavskí policajti pátrajú po totožnosti muža, ktorý sa mal pred Vianocami dopustiť krádeže. V sobotu, 22. 12. o 16.03 hod. mal muž vo veku 25–35 rokov zobrať z priestorov predajne v nákupnom centre na Ulici Kollárovej v Trnave reproduktor Harman Kardon Go+Play,“ povedala pre náš spravodajský portál hovorkyňa KR PZ v Trnave Mária Linkešová. Vznikla tak škoda za 269 eur.

Polícia pracuje aj s inou verziou

„Polícia pracuje s verziou, že muž, ktorý mal vec odcudzil, bol v predajni aj s ďalšími osobami. Podľa kamerového záznamu polícia hľadá muža, ktorý mal tovar odcudziť,“ doplnila hovorkyňa KR PZ v Trnave.

„Ten mal na sebe bledomodré rifle, čierne tričko s dlhým rukávom a cez ľavú ruku mal prevesenú bundu. Vlasy mal ostrihané na krátko. Druhý, ktorý mal muža sprevádzať priamo v predajni, mal na hlave zelené šiltovku, čiernu bundu, tmavé rifle a cez plece mal prevesenú čiernu tašku s nápisom Nike. Tretí muž čakal dvojicu pred predajňou a podľa záberov ide o muža zavalitejšej postavy a na hlave mal tmavú šiltovku. Na sebe mal červenú mikinu a zelené kapsové nohavice,“ dodala Linkešová.

Ak ste osoby na záberoch spoznali, akékoľvek informácie môžete poskytnúť polícii cez súkromnú správu na FB, alebo kontaktovať bezplatnú linku 158.

FOTO: Polícia v Trnave pátra po totožnosti neznámeho  muža
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM