Ľubomír Hudačko Hokej

Posledný duel hokejistov Trnavy v základnej časti? Na zápas s Prešovom ani nevycestovali!

Mali zabojovať o body, ale nakoniec z toho zišlo. Posledný zápas základnej časti I. hokejovej ligy mali odohrať Trnavčania vonku s Prešovom. Všetko však bolo inak a zápas sa ani vôbec neodohral. Tu je vysvetlenie.

Ilustračný obrázok k článku Posledný duel hokejistov Trnavy v základnej časti? Na zápas s Prešovom ani nevycestovali!
Zdroj: Dnes24.sk

Duel záverečného 44. kola základnej časti prvej hokejovej ligy medzi HC Prešov Pinguins a HK Trnava sa v nedeľu neodohral. Trnavčania nepricestovali na súperov ľad pre veľkú maródku v tíme, informoval oficiálny web klubu.

Duel by tak podľa pravidiel mali vyhrať Prešovčania kontumačne 5:0. Trnava v sobotu oznámila, že na posledný zápas základnej časti do Prešova nevycestuje. Prešov si tak do tabuľky pripíše veľmi dôležité tri body. „Máme veľa zranených a chorých hráčov, nedokázali by sme vyskladať ani dve celé formácie. Z tohto dôvodu sme museli v sobotu oznámiť súperovi, že na zápas do Prešova nevycestujeme,“ informovala podľa prvaliga.sk zástupkyňa klubu HK Gladiators Trnava Dominika Haršániová.

Veľa by to však v tabuľke aj tak nezmenilo. Už pred zápasom bolo totiž jasné, že Trnava sa so sezónou lúči. Do play off sa jej postúpiť nepodarilo.

foto: ilustračné, zdroj: tasr/dnes24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM