han Rôzne

POTEŠUJÚCA správa pre všetkých Trnavčanov: Obľúbený rínek sa zajtra OTVÁRA!

Konečne niečo pozitívne! Mesto Trnava prinieslo informáciu, že rínek pri Mestskom zimnom štadióne bude od zajtra znovu otvorený.

Ilustračný obrázok k článku POTEŠUJÚCA správa pre všetkých Trnavčanov: Obľúbený rínek sa zajtra OTVÁRA!
Zdroj: Dnes24.sk

„Prevádzka trhoviska na Spartakovskej, ktoré bolo z rozhodnutia RÚVZ v Trnave v zmysle nariadení Úradu verejného zdravotníctva SR nedávno zatvorené, sa opäť obnoví. Otvorený bude v tradičnom čase od utorka do soboty medzi 7.00 a 13.00 h,“ informuje mesto Trnava na svojom webe.

Dodržujte opatrenia

Na mieste budú platiť sprísnené preventívne opatrenia. Vstup a pobyt bude povolený len osobám s rúškom alebo inou ochranou dýchacích ciest. „Povinná bude aj dezinfekcia rúk pri vstupe za asistencie službukonajúceho personálu a dodržiavanie dvojmetrových odstupov. Personál bude tiež regulovať jednosmerný pohyb zákazníkov,“ dodáva mesto.

„Kapacita trhoviska je vyhláškou ÚVZ SR obmedzená na dvesto 200 zákazníkov. Vstup bude umožnený postupne, maximálne po dvoch osobách do naplnenia povolenej kapacity,“ uviedlo mesto aj na sociálnej sieti.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj toto:

Dobrá správa, obľúbený rínek pri Mestskom zimnom štadióne sa zajtra opäť otvára! 🍅🌶🌽🍊💐🌿 Fungovať bude v klasickom čase...

Posted by Mesto Trnava on Thursday, March 25, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM