Tlačové správy

Poznáte showroom svietidiel EGLO v Seredi alebo Bratislave?

Rakúsky výrobca svietidiel si pred 8 rokmi vybral Slovensko, aby tu otvoril moderné a priestranné showroomy svietidiel, ktoré v našej krajine nemajú obdobu. Predajne sú unikátne a ich návšteva určite stojí zato. Objavíte úplne nový štýl a spôsob nakupovania svietidiel a štýlových bytových doplnkov.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte showroom svietidiel EGLO v Seredi alebo Bratislave?
Zdroj: EGLO Slovensko s.r.o,

Už na prvý pohľad zistíte, že ste na správnom mieste, kde zabezpečíte vaše nové svietidlá rôznych druhov.

Jednotlivé produkty môžeme rozdeliť do rôznych skupín. Nájdete tu interiérové či exteriérové svietidlá, inteligentné svietidlá, profesionálne svietidlá, žiarovky, bytové doplnky, stropné ventilátory aj rôzne príslušenstvo k svietidlám. Na vlastné oči tak môžete vidieť doslova stovky produktov, ktoré vás určite očaria.

EGLO ponúka najnovšie trendy a technológie, ale aj osvedčené typy svietidiel. V závislosti na vašich preferenciách a správnom osvetlení môžete vytvoriť dokonalú atmosféru v každej miestnosti. Bohatý sortiment ponúka rôzne druhy. Od moderných svietidiel cez vintage a klasické svietidlá až po luxusné krištáľové lustre.

Okrem funkčného a dizajnového účelu môžete tieto svietidlá využiť aj ako skvelý rodinný darček do domácnosti, ktorý o niečo viac skrášli váš domov.

Cien sa nemusíte vôbec báť. Nájdete tu krásne kúsky už od 30 eur

V týchto predajniach sa od začiatku cítite ako v úplne inom svete. Pozorní EGLO zamestnanci vás môžu previesť celou predajňou a ukázať vám, kde nájdete presne to, čo potrebujete. Vďaka profesionálnemu školeniu vám vedia poradiť ohľadom svietivosti jednotlivých produktov, no aj v otázke dizajnu. Predajne plné krásnych svietidiel otvoria vašu fantáziu naplno. Vy si už len budete predstavovať, ktoré sa do vašej obývačky či spálne najlepšie hodí. Vďaka stovkám produktov, ktoré sa v showroomoch nachádzajú, tu dokážete zariadiť nielen jednu izbu, ale aj celý rodinný dom vrátane exteriérových svietidiel.

Ak potrebujete vy­lepšiť vašu domácnosť o kvalitné svietidlá, vybrať si tu viete napríklad z visiacich, nástenných, stropných či stojacích, ale v ponuke majú aj inteligentné, profesionálne, kúpeľňové, stolové, detské, kuchynské či bodové svetlá. Celú ponuku svietidiel a ich príslušenstva si môžete pozrieť na stránke www.eglo.sk.

EGLO ponúka rôzne cenové relácie, vďaka ktorým sú svietidlá dostupnejšie pre širokú verejnosť. 

Takže tu nájdete krásne kúsky aj za 30 či 40 eur, ktoré výrazne nezaťažia váš rozpočet, ak ste napríklad mladá rodina, ktorá si zariaďuje svoj prvý byt.

Ak sa však chystáte do svietidiel a osvetlenia za­investovať viac a vyžadujete vyšší štandard, tak ste určite na správnom mieste. Okrem toho tu nájdete aj čím ďalej, tým obľúbenejšie inteligentné osvetlenie z rady CONNECT,alebo novinky v podobe rôznych bytových dekorácií.

Vlastný eshop a moderné smart svietidlá či žiarovky

Ak sa pre nákup nerozhodnete hneď na mieste, môžete tak urobiť aj z pohodlia domova vtedy, keď vám to bude vyhovovať. Ich prehľadný eshop ponúka všetko, čo nájdete v predajniach na mieste a platí to aj naopak. V prípade, že by náhodou daný produkt nemali priamo na predajni v Bratislave alebo Seredi, tak do pár dní vám štandardne príde.

Eshop nájdete na ich webovej adrese www.eglo.sk. Je veľmi prehľadný, ľahko sa na ňom orientuje a vďaka jednotlivým kategóriám si veľmi rýchlo dokážete nájsť vaše nové svietidlá.

Svetelné zdroje spoločnosti EGLO pôsobia hlavne svojím rôznorodým a presvedčivým charakterom. Pri ich produktoch využívajú rôzne technológie, ktoré robia zo svietidiel funkčný a jedinečný svetelný zážitok.

LED osvetľovacie prvky ponúkajú teplé aj studené svetlo. Vďaka dlhej životnosti a úspore energie až o 80 % v porovnaní s bežnými osvetľovacími prvkami zhodnotíte túto investíciu už v prvých rokoch používania. Nielenže môžete ušetriť energiu, ale šetríte aj životné prostredie.

Na predajniach či v eshope nájdete aj svietidlá a žiarovky, ktoré môžete ovládať vďaka aplikácii v telefóne. Tie sa momentálne tešia veľkej obľube, nakoľko veľmi komfortným spôsobom môžete meniť nielen jas, ale aj farbu vášho osvetlenia

Predajne EGLO nájdete v Bratislave na Vajnorskej 97 a v Seredi na Priemyselnej 12.

Sledovať ich môžete na Facebooku a Instagrame. Celú ponuku svietidiel a ich príslušenstva si môžete pozrieť aj na stránke www.eglo.sk.

V galérii nájdete showroom v Seredi.

Showroom svietidiel EGLO v Seredi
28
Galéria
Zdroj: EGLO Slovensko s.r.o,

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: EGLO Slovensko s.r.o,
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM