Správy

Práce si vyžiadajú uzáveru DVOCH parkovísk v Trnave: Počas sviatkov budú sprístupnené

Čiastočná uzávera na Ulici J. Bottu bude rozšírená o dve parkoviská. Dôvodom je výmena povrchu na parkoviskách a chodníkoch.

Ilustračný obrázok k článku Práce si vyžiadajú uzáveru DVOCH parkovísk v Trnave: Počas sviatkov budú sprístupnené
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Mesto Trnava upozorňuje na ďalšie zmeny organizácie dopravy na Ulici Jána Bottu. Miestna cesta je v úseku od Ulice Bedřicha Smetanu po kruhový objazd s Ulicou Andreja Sládkoviča prejazdná, jazdné pruhy sú však zúžené dočasným dopravným značením.

V najbližších dňoch bude táto čiastočná uzávera rozšírená o dve priľahlé parkoviská. Dôvodom je výmena povrchu na parkoviskách a chodníkoch, upozornila radnica.

Prečítajte si tiež

Počas sviatkov

Počas veľkonočných sviatkov budú parkoviská dočasne sprístupnené. Bezprostredne po sviatkoch budú znova uzavreté až do realizácie spätnej povrchovej úpravy.

Dopravné obmedzenia na Ulici Jána Bottu súvisia s výstavbou cyklochodníka a potrvajú do konca septembra. Výstavba je rozdelená do troch etáp.

Tri etapy

Prvá by sa mala skončiť do 30. apríla. Druhá etapa sa začne 1. mája a potrvá do 30. júna. Zmeny organizácie dopravy sa budú týkať úseku od Ulice Andreja Sládkoviča po Študentskú ulicu.

Začiatok tretej etapy výstavby je naplánovaný na 1. júla a potrvá do konca septembra. Práce budú sústredené v úseku od Študentskej ulice po Ulicu Terézie Vansovej.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk

❗️UZÁVERA NA ULICI JÁNA BOTTU BUDE ROZŠÍRENÁ O DVE PARKOVISKÁ 🚧 Z dôvodu výmeny povrchu na parkoviskách a chodníkoch...

Posted by Mesto Trnava on Friday, March 22, 2024
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM