Monika Hanigovská Rôzne

PREHĽAD: Aj na takýchto podujatiach môžete stráviť víkend v Trnave a okolí

Ďalší letný víkend je tu. Stráviť ho môžete aj na zaujímavých podujatiach. Vybrali sme pre vás hneď viacero tipov z Trnavy a okolia...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Aj na takýchto podujatiach môžete stráviť víkend v Trnave a okolí
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Krása zo sedla bicykla

12. august, od 14.00 h., Cífer, pred kúpaliskom Pác

Doprajte si kus aktívneho oddychu i naozaj pekné zážitky na čerstvom vzduchu. Nechajte sa zlákať na lákavú cyklotúru po trnavskom okolí. Štart sa uskutoční v sobotu o 14.00 hodine v Cíferi a to konkrétne pred miestnym kúpaliskom Pác. Účastníci si budú môcť vybrať spomedzi dvoch trás, kadiaľ sa vydajú na svojich dvojkolesových tátošoch.

Párty v bielom

12. august, Monkey Club, Radlinského 47, Trnava

Zabavte sa na poriadnej trnavskej párty. Akcia s názvom ALL IN WHITE pod vedením zoskupenia House Music Brothers odštartuje párty plnú housemusic. Oblečte sa do bielej a zresetujte si hlavu.

Leto na korze

12. august – 13. august, Pešia zóna, Trnava

Počas víkendu si môžete dopriať aj divadelné predstavenie a to dokonca dvakrát. Leto na korze uvedie v sobotu o 18.00 hod Divadlo Na Hojdačke, ktoré divákom zahrá rozprávku s názvom Janko Polienko. V nedeľu o 19.00 hod. sa návštevníkom predstaví Túlavé divadlo s divadelnou hrou Nonsens noci svätojánskej.

Trnavské organové dni

13. august, od 20.00 h., Bazilika sv. Mikuláša, Trnava

V nedeľu si prídu na svoje aj milovníci klasickej hudby. V Bazilike sv. Mikuláša odznejú skladby prostredníctvom hry na historických organoch, vrátane najstaršieho zachovaného trnavského organu – organového pozitívu Valentina Arnolda z roku 1783. Poslucháčom sa v nedeľný večer predstaví Stefano Pellini z Talianska.

Koncert

13. august od 17.00 h. v mestskom amfiteátri, Trnava

V nedeľu sa v našom meste predstaví hudobný projekt s názvom Koncert Dychových Hudieb: ĽH Borovienka. Ako uvádza organizátor akcie, základom repertoáru Borovienky sú ľudové piesne viac ako 100 rokov staré z okolia Vrbového.

Čiara

13. august o 17.30 h. v mestskom amfiteátri, Trnava

Stráviť nedeľný večer môžete napríklad aj pri filme. Kriminálna snímka Čiara prinesie mrazivý príbeh. Adam Krajňák (T.Maštalír) je otcom rodiny i hlavou kriminálnej skupiny, ktorá pašuje cigarety cez slovensko-ukrajinskú hranicu. V kruhu svojich najbližších zohráva nenahraditeľnú rolu starostlivého dôverníka, ale aj zásadového a nekompromisného vodcu, ktorému ani v rozhodujúcich okamihoch nechýba temperament. Pokojné spolužitie dvoch prelínajúcich sa svetov sa však začne otriasať, keď novovybudovaná hranica Schengenského priestoru spôsobí nárast nervozity z nejasnej budúcnosti. A keď jedna z pašeráckych zásielok stroskotá, spustí sa nezastaviteľná lavína udalostí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM