Monika Hanigovská Šport

Prekvapili samotného El Maestra: Krásne dary od fanúšikov z Trnavy a okolia

Nestor El Maestro pobláznil mnohých. Niektorých natoľko, že mu na znak vďaky a úcty vytvorili krásne diela. Trénera v Trnave prekvapili veľkým srdcom aj maľovaným obrazom.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapili samotného El Maestra: Krásne dary od fanúšikov z Trnavy a okolia
5
Galéria
Zdroj: Handmade Láska FB

Fanúšikovia nezabúdajú na svojho trnavského supermana. Niektorých v dobrom slova zmysle pobláznil natoľko, že svoju radosť a vďačnosť doslovne zhmotnili do krásnych umeleckých diel.

Trojica nadaných fanúšikov, mu vo svojom voľnom čase vytvorili srdce aj obraz, na ktorom vidieť mestskú vežu v červenom dyme. Honosný rám si zobral do parády sám Trnavčan.

Prácu na dare pre Maestra si navzájom podelili šikovné ruky Trnavčana Pavla Vladoviča, Katky a Rasťa z Piešťan.

Tvorenie s láskou

Veľké srdce je sadrové, vymaľované interiérovými a dekoračnými farbami. Pôvodne malo v noci svietiť, ale pre „okresaný“ čas tvorby, by takáto aplikovanie zmenilo typické farby Spartaka. „Maestrove svieti v jeho srdci,“ doplnil nám Trnavčan Pavol Vladovič.

Na srdci pracovala najviac Katka. „Splnila si sen a El Maestro má pamiatku v tvare srdca do konca života. Spartak ju pobláznil natoľko, že výsledok pre El Maestra je úžasný,“ doplnil nám s úsmevom Trnavčan, ktorý sa venuje maliarskym prácam a renovácií obrazov.

Zdroj: Handmade Láska FB

Prekvapený Maestro

Trnavčan si osobne počkal na Nestora El Maestra. Srdce zabalil do trnavského dresu. A vyplatilo sa. „Myslel si, že zas ide niečo asi podpisovať. Ale keď som rozbalil z dresu srdce a podal mu ho, roztriasli sa mi ruky a bol chvíľku ticho. Je to skvelý človek a ide z neho neuveriteľný pokoj,“ takto zhodnotil Pavol čerstvého slovenského futbalového majstra FC Spartak Trnava, ktorý však nebude pokračovať na lavičke tohto tímu.

Krásne dary si môžete prezrieť v našej priloženej fotogalérii.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

OBRAZOM: Dary pre Nestora El Maestra od fanúšikov
5
Galéria
Zdroj: Handmade Láska FB

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM