Zuzana Vajayová Krimi

Pri dopravnej nehode sa zranili tri osoby

Na križovatke ulíc Bratislavská a Stromová v Trnave došlo v stredu (5.10.) k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel.

Zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z hasičskej stanice v Trnave s technikou MB Vario. Informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Ivan Peťko.

„V čelne zrazených vozidlách Nissan 300 Turbo a Peugeot 206 sa zranili dve ženy a jeden muž a nachádzali sa mimo vozidiel. Súčasne s jednotkou HaZZ sa na miesto udalosti dostavila Zdravotná záchranná služba (ZZS). Príslušníci HaZZ asistovali posádke ZZS a pomohli pri naložení zranených osôb do sanitky,“ opísal priebeh udalostí Peťko s tým, že zranené osoby odviezli zdravotníci na ďalšie vyšetrenie do Fakultnej nemocnice Trnava.

Podľa hovorcu uniknuté prevádzkové kvapaliny, v množstve približne štyri litre, zasypali hasiči sorbentom Vapex a zabezpečili vozidlá proti požiaru odpojením akumulátorových batérií. „Po príchode odťahovej služby záchranári asistovali pri odstránení havarovaných vozidiel z cestnej komunikácie a naložení na vozidlo odťahovej služby. Následne dočistili cestnú komunikáciu,“ ukončil Peťko.

Zdroj: TASR Foto: Ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM