han Správy

Primátor Trnavy dosiahol vrchol: A nielen TO. Vyskúšal si, aké je to byť nosičom! FOTO

Odskočil si na túru. Primátor Trnavy Peter Bročka využil víkendový čas na návštevu Vysokých Tatier. Nebol tam však oddychovať, ale dal si "do tela".

Ilustračný obrázok k článku Primátor Trnavy dosiahol vrchol: A nielen TO. Vyskúšal si, aké je to byť nosičom! FOTO
Zdroj: facebook.com/Peter Bročka

Zdá sa, že prvý muž Trnavy má kondíciu na jednotku. Inak by totiž len tak nezvládol výstup na Rysy a neoddychoval ani pri ceste späť.

Prialo aj počasie

Peter Bročka potvrdil, že má adrenalín v krvi. Nahodil sa do správneho turistického odevu a vyrazil v slnečnom počasí na štreku. Túru si naplánoval zo Štrbského plesa na Rysy.

„Pre tých, ktorí napríklad váhajú či skúsiť najprv Kriváň alebo Rysy, určite odporúčam Rysy zo Štrbského plesa. Výstup je príjemný a nebudete hneď v tlaku. Príroda určite nesklame. Veľké plus je možnosť načerpať kalórie a tekutiny na chate pod vrcholom. Cestou späť som sa nechal nahovoriť na challenge zniesť dolu k Popradskému plesu aspoň prázdne nosidlá a ani tých 15 kíl nebola úplná sranda. Môj veľký obdiv a rešpekt nosičom, ktorí majú na chrbtoch bežne viac ako 60 kilogramov,“ napísal Bročka na sociálnej sieti a pridal aj pár fotiek.

VÝSTUP NA RYSY bol super základ tohto slnečného víkendu. Tentokrát na trase pomerne neskoro doobeda, ale keďže teploty...

Posted by Peter Bročka on Saturday, September 5, 2020
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM