Dominika Handzušová Samospráva

Program zasadnutia poslancov: Čo prerokujú na Mestskom zastupiteľstve?

Mestské zastupiteľstvo v Trnave čaká v poradí 21. riadne zasadnutie. Jeho program má štrnásť bodov, pozrite sa, čomu sa budú poslanci venovať.

Ilustračný obrázok k článku Program zasadnutia poslancov: Čo prerokujú na Mestskom zastupiteľstve?
Foto: Dominika Handzušová

V konferenčnej sále trnavskej radnice sa 9. septembra uskutoční od 13:00 hod. 21. riadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva. Aké zaujímavé témy tentokrát prerokujú mestskí poslanci?

Bude mať Trnava chránené územie?

Zasadnutie si bude voliť člena do komisií, a tak jedným z úvodných bodov bude voľba volebnej komisie. So začiatkom školského roka je následne spojený hneď prvý bod rokovania. Padnú totiž návrhy na určenie výšky príspevkov v školách a školských zariadeniach, ktoré sú v pôsobnosti mesta Trnava.

Ďalším zo zaujímavých bodov je vyhlásenie obecného chráneného územia „Park Janka Kráľa v Trnave“. Nebudú chýbať zmeny Územného plánu mesta Trnavy, ktorých sa týkajú dva body.

Čas hodnotiť prvý polrok

Rok 2014 má za sebou prvú polovicu a tiež čas potrebný na sumarizovanie a hodnotenie. Dostane sa tak na monitorovaciu správu a vyhodnotenie plnenia rozpočtu. Ten sa bude pre ďalšie obdobie roka aktualizovať. S hodnotením prvého polroka súvisí aj správa o uskutočnení verejných obstarávaní zákaziek a ich postupoch. Správy budú podané aj o podujatiach Dni zdravia a Májový kvet.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM